Şimdi Ara

İşlemci Driverini Bulamama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba benim bilgisayarımın özellikleri bunlar sizden isteyeceğim yardım ise işlemcim ile alakalı benim işlemcim intel(R) Core(TM) İ5 CPU 650 @ 3.20GHz bu işlemcinin driveri bilgisayardan silinmiş ve aygıt yöneticisindede gözükmüyor vede ben bu işlemciyi arattığımda işlemcinin driverini bulamıyorum birisi lütfen yardım etsin driverimin linkini atsın sizden tek ricam :(

• jedi39 kullanıcısına yanıt
    keşke olsa kendime göre olanı bulamıyorum Intel® Core™ i5-650 Processor (4M Cache, 3.20 GHz) böyle bişey yazıyor ama bnm sistem özelliklerinde böyle birşey yok
  • İşlemcilerin sürücüsü olmaz, çipsetlerin sürücüsü olur. Hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz? Win7'den sonrası ise çipseti kurmanıza gerek yok. Kendisi hallediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    ben bilgisayara biraz uzağım konuyu bana biraz açarmısın ya :(
  • İşlemci Driverini Bulamama Sorunu buyrun buda aygııt yönetici ekran kartı var işlemci yok
  • Hocam bilgisayar istediğiniz gibi çalışıyor mu? Yani sesinde internetinde oyun performansında sıkıntı var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bios bulma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    5gün önce oyunlardan 200fps alırken şimdi 60fps alıyorum
    bide açılırken 6-7dk da açılıyor
  • Sizin sorununuz farklı bir yerde, driver sorunumuz yok. Büyük ihtimalle oyun ayarlarını değiştirdiniz.

Geç açılma süresi ya HDD ömrünü doldurmaya yaklaştığı için ya da virüs veya gereksiz yüklenen bir sürü programdan dolayı olur.

• Driver booster kurun guncelleyin tum suruculeri

• PomPom kullanıcısına yanıt
    bu programı denedim olmuyor intel i bulamıyor vede bilgisayarı alalı daha 1 ay oldu
  • Bilgisayarı ikinci el almışsınız sanırım, çünkü işlemciniz 6 senelik bir model. Eğer sadece oyunlarda fps düşüklüğü yaşıyorsanız ekran kartı sürücüsünü güncelleyin, eğer o da çözmezse büyük ihtimalle virüs bulaşmış veya HDD uçmaya başlamıştır.
  • Sikinti hdd de hd tune ile error scan yapin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bilgisayarı atom bilişimden yaklaşık 1 ay önce aldım ve hdd yok bende sadece harddisk
  • Google'a bir ''hdd nedir'' yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 12 Mart 2017; 15:28:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulas53

5gün önce oyunlardan 200fps alırken şimdi 60fps alıyorum

Hangi oyunlardan 200 fps alıyon çok merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meco06 -- 12 Mart 2017; 18:48:4 >
  • Bence driver bulucu kullanmamak en iyisi. Sürücü güncellemelerini kendi sitesinden indirmeniz en doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 12 Mart 2017; 18:53:36 >
  • meco06 kullanıcısına yanıt
    mesela lol den 200fps alıyordum artık 50 zor görüyorum :D hadi allah aşkına yardım edin içim hiç rahat değil :(
  • hdtune isimli programı indirin ve benchmark testi yapın bitince ss gönderin, aynı şekilde smart sekmesinin ve error scan testi yapıp onların da sonuçlarını buraya gönderin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.