Şimdi Ara

Format ve işlemci ısınma sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Belki tek bir soru için konu açmam hoş durmayacak ama aradım ve bulamadım. Bilgisayarımda ısınma problemi var. Normalde kat kat fazla işlem yaptığım bilgisayarımda çok basit bir oyun açıyorum ve İşlemci 90-100 derece arasına gelip bilgisayar kapanıyor. Bu olay format sonrası oldu. Acaba işlemci ısınması ile formatın bir alakası olabilir mi? Düzgün bir şekilde yeniden formatlasam düzelir mi? Yoksa sadece tesadüf müdür bu?

Teşekkürler iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilh -- 17 Eylül 2013; 17:25:15 >

• Formatla başladıysa sıkıntı yine o şekilde giderilebilir belki
  • Cevabın için teşekkür ederim. Bilgisayarımda yedeklemem gereken dosyalarım var. Harici hard diskim yok şuan için. Birisinden almam gerekecek. Daha önce başına böyle bir sorun gelmiş arkadaşlar varsa onlardan cevap bekleyeceğim biraz daha. Emin olmadan format atmak, uğraşmak istemiyorum.

Tekrar teşekkürler.
  • Formatta 30 Gb yer ayır boş varsa.Sistemi bu ayrı bölüme kur.Harddisk alınca normal istediğin gibi yaparsın.Olmadı soğutucunun ayaklarını kontrol et.Çıkmışsa herhangi biri buda sebep olabilir.
  • anilh kullanıcısına yanıt
    formatla işlemcinin ısınmasını ben pek bağdaştıramıyorum aslında. daha önce belki problemi farketmemişsinizdir... ya da format attığınız zamanda tesadüfen başka bir problem olmuş olabilir.

bence kasanızın içini, soğutucunuzu, fanın çalışıp çalışmadığını, bios'dan fan ve voltaj ayarlarınızı kontrol edin.
  • anilh kullanıcısına yanıt
    hocam eger bilgisayarin laptop degilse cok garip bir durum. eger laptop ise bu tarz sorunlari cok gordum cogu laptopta tuhaf sogutma problemleri olabiliyor o yuzden
  • Tamam arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Yeni fan aldım ve termal macunu yeniledim sorun ortadan kalktı. Sanırım biraz tesadüf oldu benim iş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.