işlemci ve ekran kartı almak istiyorum ennn çok 700- 900 arası falan bişler oalbilir toplam ?
ne almam gerek yaw p4 3.0 800mhz prescott 1B 350 YTL düşündüm ama ekran kartı ???
falan bi yardım pls amd ye geçmeyi düşünmüyom pek + anakart isticek çünkü...
benim anakar via chipset asus ddr bişiler
Yardım edebilcek biri yokmu
anakart ı değiştirmek zorundamıyım ? bu işlemcileri alacam ?
ekran kartı ne alayım
herkes bir soru soruyo kimsenin cevap verdiği yok
buarada cevp vermek isteyen olursa AMD sistem de alabilirim sınır 1 milyar
anakart ekran kartı ve işlemci için
bence amd al 3000+ yada 3200+ tavsiye ederim. Ankarttada asus-msi-gigabyte derim arayicagin özelliklere gelince pci-e, sata 3 gb, gbit lan, dual ddr gibi özellikler ara derim. amd de nforce4 al derim. Ekran karitna gelince pci-e al bence bak bende msi'in nx 6600 ü var tvb128mb ddr3 ekran karti 400'e 800 ama o/c yaptim 533'e 1.06 oldu ve harika performansi var gidipte 256 yada 300 dolar civari kart almana gerek yok doom3 bile harika sorunsuz çalisiyor. Anakartta Msi k8n deluxe yada asus a8n-sli derim kolay gelsin
Bilgisayarının özelliklerini Everest Home programı ile öğrenebilirsin. Anakart,ram,.. gibi parçaların marka ve özelliklerini gösteren bir program. Anakartın Prescott işlemci desteği var mı mesela ? Eğer eski bir anakart ise olma ihtimali düşük. Bu durumda en iyisi elindeki parçaları Hdd hariç satıp, komple bir sistem alman olacaktır. Aşağıdaki gibi bir sistem olabilir mesela.
Kesinlikle arkadaşlara katılıyorum bir amd s939 yeni çıkan venice işlemcilerinden al hem 64 bit hemde performansı senin dediğin intelden daha iyi ekran kartı içinde 6600 gt pci kartlı olanlardan al derim...
200 dolara 2 aylık MSI K7N2 Delta anakart + amd athlon 2500@3200 cpu + asus 9550GE 500@550 stabil ekran kartı. bana pm at...