Şimdi Ara

İşlemci fan enerji kablosunu yanlış yere taktım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ekran kartını bikaç kez çıkarıp yeniden taktım 3 gündür. dün de diğer giriş yerine taktım. sorun devam ediyor aynı şekilde. bugün psu ödünç alma ihtimalim var. onunla deneyeceğim.
  • Anakart kısa devre yapıyor olabilir. Uzay montajı ile deneyin sisteni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hd5750'yi taknıca oynayabildiğinizi söylemişsiniz. Bence sorun ekran kartında
  • aynı güçte farklı güç kaynağı ile denedim. yine aynı problem oldu. anakartta kısa devre olduğunu düşünüyorum ben de. yapabilirsem ekran kartını başka sistemde deneyip ona göre hareket edeceğim.
  • bir üstte yazdığım gibi ekran kartını başka sistemde deneyemedim ama arkadaşım burnintest falan uyguladı hem bu kartla hem başka bir nvidia kartla (modelini hatırlamıyorum). sonucunda ekran kartı arızalı dedik. 2. kez servise gönderdim burnintest konusunu arıza notuna yazarak. bunlar 1 ay kadar önce oldu. ürün hala serviste.

bu arada elime rx480 geçti. dün onu deneyeyim dedim. fifa 17 açtım. bu sefer yine aynı sorunla karşılaştım. fazla enerji gerektiren bir iş olduğunda sistem kendini kapatıyor sonuç olarak.

artık kesin olarak ya anakart (ki bu da servisten arıza yok diye geri gönderildi) ya da işlemcide bir sıkıntı var diyebiliyorum. başka güç kaynağı kullandığımda da aynı sorun olmuştu o yüzden ondan şüphelenmiyorum.

lütfen biri yardım etsin:)
  • Konuyu okuyunca üzüldüm resmen, bari sorunun nerde olduğu belli olsaydı bir hata yaptım der geçerdin. Sorunun anakartta olmalı diye düşünüyorum okuduklarımdan sonra. Ankara'daysan yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 21 Aralık 2016; 9:30:45 >
  • teşekkürler. beşiktaş'tayım. bugün evdeyim. benzer anakart veya işlemciyle gelip kontrol yapabilecek tamirci var mıdır acaba?
  • büyük bi ihtimalle yanabilir dikkatli ol
  • haklı olabilirsin. elektriğin aktarımıyla ilgili bir sıkıntı var belli ki. r9 290la, önce oyunların örneğin maç içi kısmına girerken olan olay üst üste denedikçe artık oyun açmadan kapanmaya gitmişti.

dün rx480le de saatlerce kullandım, driverları yükledim. internette dolandım. bu arada fifa 17 yüklendi. açtım oyunu, ilk görüntüler geldi. sonra beklemedeyken, sanırım oyuniçi videosu çıkacağı anda tak gitti. bi daha da açmadım. akşam belki bi tur daha açarım.

artık ne yapacağımı şaşırdım:) denemem için aynı marka anakart veya işlemcisini gönüllü verebilecek biri çıkar mı bilmiyorum ama olsa güzel olurdu. veya güvenilir bir tamirci önerebilecek varsa. yine parçaları tek tek garantiye gönderip günlerce beklemek istemiyorum.
  • var mıdır fikri olan yardım edebilecek?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.