Şimdi Ara

işlemci fanı anakarta uymuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • artık yeter diyorum pazar sabahı vatandan gtx770 ve haf912 adv kasa aldım
    eskihttp://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c03274637&lang=en&cc=us&contentType=SupportFAQ&prodSeriesId=5187028 kasamın içindekileri yeni kasaya koydum ekran kartını değiştirdim pc açılmadı ekran kartını eski 7450 yaptım açıldı meğer anakart ekran kartını kabul etmiyormuş neyse 1 saat önce asus z77-a anakartını aldım montaja geçtiğimde işlemciyi taktım üzerine fanı takıyordum ama fanın gireceği 4 delik bol geliyor ve fanın vidaları geçiyor bıraktığımdada çıkıyor acaba somunlasam sorun olurmu ? çünkü benim fan öyle basınca içeri girip klipsleri olan bir fan değil bildiğin vidalı ve diğer anakartın altında vidalamak için metal bir yer vardı şimdiki anakartta yok neyse somunlarsam bir problem olurmu problem olursa ne yapmalıyım yeni fanmı almalıyım bu arada eski anakarttaki metal yeri yenisine takmayı düşündüm ama eskisindeki metal yer hem çıkacak gibi değil çıksa bile yenisinin altında yine minik metal bir yer var bunun fan deliklerine bir faydası yok tam işlemcinin altında duruyor yani çok sıkıldım ne yapmam lazım somunlarsam bir problem olurmu yeni fanmı almaıyız yada neden bu deliklerden girmiyor hazır kasanın fanı olduğu içinmi ?

• solomon159 S kullanıcısına yanıt
    Vidalı modellerde bahsettiğin gibi o eski pc deki gibi anakartın arka tarafından tutturacak demir olmadan montaj yapamazssınız... Normalde o parça anakarta birleşik değildir ama hazır bilgisayardan herşey beklenir... uymuyorsa eğer yeni bir fan almanız gerekecek
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    somunla alttan sıkıştırsak olurmu ?
  • solomon159 S kullanıcısına yanıt
    Olur diyemem çünkü orjinal parçası değil... Titreşimden dolayı gevşeyerek anakrartına zarar verme durumu olabilir. fazla sıkarsan yine zarar verebilrisin gevşek bırakırsan sogutma sorunu yaşabilirsin. ki anakart işlemci sistemin kalbi durum müsai değilse sokete uygun ucuz bir fan al ierlde yetmez ise durumun iyi oldugunda değiştirirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.