Şimdi Ara

İŞLEMCİ FANI FABRİKA GİBİ GÜRÜLTÜ YAPIYOR -YARDIM- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Berkedogan

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Orijinalden alıntı: Berkedogan

senin kullandığın cpu fanından aşırı ses gelir kullandığım için biliyorum akasanın başka modeliyle değiştirip çözmüştüm sorunu 20-30 tl arası uygun fanlar var piyasada.

Aynısını mı kullandınız acaba ? Intel... Bir de bendeki 6 senedir çalışıyor... Bu arada örnek bu olabilir mi ?

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/akasa-k32-92mm-pwm-fanli-intel-lga-775-1155-1156-uyumlu-kisa-profil-islemci-sogutucusu-ak-cc7117ep01.html

Başka tavsiyeler varsa link alabilir miyim ? En ucuz nereden alabilirsem, internet veya mağaza...

evet aynı soğutucuydu sizin yolladığınız linkteki soğutucuda güzel fazla para vermek istemiyorsanız onu alabilirsiniz ayrıca bu da var ama bilemem kalitesini.

http://www.hizlial.com/u30.600.5502.0057/Xilence-Frozen-Fighter-Serisi-Intel-Lga-775-R2-Cpu-Sogutucu

Danışayım foruma... Bu arada

İŞLEMCİ FANI FABRİKA GİBİ GÜRÜLTÜ YAPIYOR -YARDIM-

• Speedfan programı ile pwm1 değerini 100'den 40'a getirdiğimde ses epey azaldı fanın yavaş çalışmasına bağlı olarak...

Sorun çıkmazsa birkaç sene de böyle devam edeceğim...
  • quote:

Speedfan programı ile pwm1 değerini 100'den 40'a getirdiğimde ses epey azaldı fanın yavaş çalışmasına bağlı olarak...

anakartın gigabyte ET6 yüklersen daha saglıklı olur bu hız ayarını onda yaparsın bu program açıkcası dandik ne diyiyi belirsiz kendi programı daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

quote:

Speedfan programı ile pwm1 değerini 100'den 40'a getirdiğimde ses epey azaldı fanın yavaş çalışmasına bağlı olarak...

anakartın gigabyte ET6 yüklersen daha saglıklı olur bu hız ayarını onda yaparsın bu program açıkcası dandik ne diyiyi belirsiz kendi programı daha iyi

Bahsettiğiniz yazılımı bulamadım ama... Yardımcı olursanız yükleyeyim...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.