tiner mi?neresine dökcem ya?fan 478 intel baska model fan uydursam olur mu ki?478 den değişik...
Eh çok pahalı değilmiş.Al bir tane yeni.Hem için de rahat eder.Ses de olmaz
mesaj atıp yardımcı olmaya calısan herkese tsk ederim...sıfır bi fan bulup taktım kurtuldum o sesten,bulmak kolay olmadı saolsun bi arkadas ta kızılaydan getirdi bana..tkrr tsk beyler yine görsrz
eee aklinda olsun fan yıkanmaz en azindan elektrikle temasi olan hic bişey yıkanmaz. büyük ihtimal içindeki yagı söküp atmişsindir. ee oldu olacak kasayi camasir makinesinin içine atsaydin daha temiz olurdu
fanı yıkadım demişssin en büyük hatayı yapmışsın artık yeni bir fan alıcaksın
Tamam sizde abartmayin olayi artik olmus gitmis fan kac paraki zaten 5-10 liraya bulursun 2.el bolumunden
dh'nin diline düştük iflah olmam ben artık!!!
Sanırım socket 478 bulursun 10-20ytl arası çok zor bişe değil.En iyi çözüm (fanlar için) yenisini almak.
quote:
Orjinalden alıntı: serrrrro
Sanırım socket 478 bulursun 10-20ytl arası çok zor bişe değil.En iyi çözüm (fanlar için) yenisini almak.
Lütfen mesajları okuyup öyle cevap yazınız.
Arkadaş zaten fanı bulup almış.
quote:
mesaj atıp yardımcı olmaya calısan herkese tsk ederim...sıfır bi fan bulup taktım kurtuldum o sesten,bulmak kolay olmadı saolsun bi arkadas ta kızılaydan getirdi bana..tkrr tsk beyler yine görsrz
fan yıkanırmı be kim dedi sana yıka diye nasıl bi cesaret bu
quote:
Orjinalden alıntı: yuemrek
quote:
Orjinalden alıntı: serrrrro
Lütfen mesajları okuyup öyle cevap yazınız.
Arkadaş zaten fanı bulup almış.
quote:
Tamam be gözümden kaçmış sende hemen üstüme gelme.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme