Şimdi Ara

İŞLEMCİ FANINDAKİ SES DELİRTECEK BENİ!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tiner mi?neresine dökcem ya?fan 478 intel baska model fan uydursam olur mu ki?478 den değişik...
  • Eh çok pahalı değilmiş.Al bir tane yeni.Hem için de rahat eder.Ses de olmaz
  • mesaj atıp yardımcı olmaya calısan herkese tsk ederim...sıfır bi fan bulup taktım kurtuldum o sesten,bulmak kolay olmadı saolsun bi arkadas ta kızılaydan getirdi bana..tkrr tsk beyler yine görsrz
  • eee aklinda olsun fan yıkanmaz en azindan elektrikle temasi olan hic bişey yıkanmaz. büyük ihtimal içindeki yagı söküp atmişsindir.
    ee oldu olacak kasayi camasir makinesinin içine atsaydin daha temiz olurdu
  • fanı yıkadım demişssin en büyük hatayı yapmışsın artık yeni bir fan alıcaksın
  • Tamam sizde abartmayin olayi artik olmus gitmis fan kac paraki zaten 5-10 liraya bulursun 2.el bolumunden
  • dh'nin diline düştük iflah olmam ben artık!!!
  • Sanırım socket 478 bulursun 10-20ytl arası çok zor bişe değil.En iyi çözüm (fanlar için) yenisini almak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serrrrro

Sanırım socket 478 bulursun 10-20ytl arası çok zor bişe değil.En iyi çözüm (fanlar için) yenisini almak.

Lütfen mesajları okuyup öyle cevap yazınız.

Arkadaş zaten fanı bulup almış.

quote:

mesaj atıp yardımcı olmaya calısan herkese tsk ederim...sıfır bi fan bulup taktım kurtuldum o sesten,bulmak kolay olmadı saolsun bi arkadas ta kızılaydan getirdi bana..tkrr tsk beyler yine görsrz
  • fan yıkanırmı be kim dedi sana yıka diye nasıl bi cesaret bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

quote:

Orjinalden alıntı: serrrrro

Sanırım socket 478 bulursun 10-20ytl arası çok zor bişe değil.En iyi çözüm (fanlar için) yenisini almak.

Lütfen mesajları okuyup öyle cevap yazınız.

Arkadaş zaten fanı bulup almış.

quote:

mesaj atıp yardımcı olmaya calısan herkese tsk ederim...sıfır bi fan bulup taktım kurtuldum o sesten,bulmak kolay olmadı saolsun bi arkadas ta kızılaydan getirdi bana..tkrr tsk beyler yine görsrz

Tamam be gözümden kaçmış sende hemen üstüme gelme.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.