Şimdi Ara

İŞLEMCİ FANINDAKİ SES DELİRTECEK BENİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA ARKADASLAR BEN Bİ HALT YEDİM ŞİMDİ DE SIKINTI CEKİOM...YA BENDE P4 Bİ MAKİNA WAR BİGÜN FANLARI İÇİNİ Bİ TEMİZLEYİM DEDİM...COK DA GÜZEL OLDU AMA İŞLEMCİNİN FANINI GÖTÜRDÜM DISARDA ÜFLEDİM SONRA DEDİM Kİ EN İYİSİ Bİ SUYA TUTMAK..LAVABODA SUYA TUTTUM SONRA DA KURUMASI İÇİN BALKONA BIRAKTIM...BİKAÇ SAAT SONRA GELDİM BATIM KURUMUS GERİ TAKTIM AMA NASI Bİ SES YA BU?VIZIR VIZIR...SONRA CIKARDIM TEKRAR TAKTIM BİDAHA YAPTI SONRA FANI YAĞLADIM AZCIK BELKİ ONDANDIR DİE AMA O DA İŞE YARAMADI...BU SES BENİ ÖLDÜRMEDEN BİR BANA YARDIM ETSİN...FANDAN DA BULAMIYORUM İNTELİN SU KENARLARINDA MANDALI OLANLARDAN...BİRİ BİŞİ SÖLESİN BANA YAAA:((((

• Yapabileceğin herşeyi yapmışsın..Ama suya tutmamalıydın...Biraz daha yağlamalısın..Olmuyorsa arayacaksın ikinci el mutlaka vardır...
  • fan derken heatsink den mi bahsediyorsun yani metal kısımdan yoksa alayını mı yıkadın?
  • Arkadaşım sen zaten fanı yıkamakla en büyük hatayı yapmışsın.Elektronik bir parça yıkanırmı yahu !

Fanın milinide yağlamışsın ama ses hala devam ediyor demişsin.

O zaman yeni bir fan almak şart olmuş demektir.

Bu arada forumda büyük harfle yazı yazmak kurallara aykırıdır.
  • Keşke sadece heatsinki yıkasaydın büyük ihtimal fanıyla yıkmışsın, hasar görmüş olabilir
  • ya baba fanı da demiri de yıkadım..alerjim war toza dedim ki fazla urasmıyım böle su olayı yapalım aksın gitsin tertemiz..ben ne bilim böl eolcak bu?bi tekrar yağlıyım...olmadı arıycaz artık yeni fan napalım?tsk ederim sağolun cevap yazdıgınız için;)baska bi tavsiyede bulunmak isterseniz bekliorum...
  • Keşke yıkamadan önce bir sorsayadın.Geçen aylarda arkadaşın biri anakartı yıkayayım mı diye konu açtı her ne kadar biz yıkama dediysek te yıkadı.Ertesi gün bir konu daha: 'ANAKARTIMI YIKADIM ÇALIŞMIYOR NE YAPMALIYIM'. Fanlar o kadar pahalı değil yenisini alabilirsin.Metal kısmı değil ama sadece fanı al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 1 Ağustos 2008; 23:03:33 >
  • ya olan oldu artık..bi daha da ne böle bi işe kalkısırım ne baska bişi...en temizi fön makinası ama o da sıcak werio sadece o yüzden böle bişi yaptım..
  • O fanın üzerine soguk su iç, geçmiş olsun , yenileri fazla fiyatlı sayılmaz, yaptıgın hatanın bedelini ödeyebilmen için yeterli
  • uynus fanı söle tarif ediyim intel marka kenarlarında mandalı war onları kaldırınca cıkıo...yau idare edin fazla pc bilgim yok böle anlatıyorum işte..buna uygun fan nasıl alıcam?mandallı oldugu için her fan buna uymaz söküp magazaya bana sundan bi tane werin mi desem en saglamı bu olcak galiba:)))
  • saol kamil...baya moral werdin allah razı olsun
  • Mandal derken 4 tarafta olan döndür çek tarzı olanlardan mı? Bu tipler 15 ytl ben sormuştum.Metaliyle beraber tabi.Ama sen en iyisi fanı metaliyle beraber sök götür.Aynısından alırsın
  • ARKADASIM SENIN O BASIT BI FAN OALRAK GORDUGUN PARCANIN ICINDE KENDINE HAS BAGIMSIZ MOTORA SAHIP ORDA EN KUCUK BI OKSITLEME EN KUCUK BI KISA DEVRE SENIN KOCAMAN SISTEMININ HAYATINI KAYDIRIRR ACILEN YENI FANNN BU HAREKETINEDE BANNNNNNNNN
  • Fanın bundan olması lazım.

En iyisi dediğin gibi fanı söküp bilgisayarcılara sorarak almak.

İŞLEMCİ FANINDAKİ SES DELİRTECEK BENİ!!!
  • 478 pin işlmci için fan alacak coolmaster ın var 10 15 ytleye bulabilrsin yeni alman daha iyi olacak
  • kasa içini temizle işlemcinin rahat önmesini sağla boğulmasın tozdan
  • arkadasim istersen bir de sentetik tiner dök ama fazla degil yani hepsini bosaltma bende denemistim güzel oluyo
  • Kardeş su tutttun tamam da ..Yağlamayı fanın üzerinde etiket var onu kaldırıp altındakı mile damlattın dimi??

Madem yıkadıkdan sonra ses gelmeye başladı yağladıktan sonrada sesın kesınlıkle olmaması lazım..
  • arkadaş fanı komple yıkamış, fan motoru diye birşey var oda su almış haliyle ne kadar yağlarsan yağla düzelmez bana göre... ama bellide olmaz tabii bende var ikinci el 478 intel orjinal fanı
  • ewet bu fan...ama ben ankara sincanı alt üst ettim yok bu meret nası iş anlamadım..eski bi fan oldugu için cıkmıo fazla dedi ama elinde kalan warsa bulursun bi gez bakalım dedi bana biri..ya bugun ciddi bişi yok yagladıktan sonra sesi biraz daha azaldı ama war yine bi tuhaflık..kontrol ettim işlemciyi falan sogutuyo da yinede bi sorayım dedim foruma..şimdi yine cıkıp bakıcam bakalım bulursam cıkmam falan alırım yaa napim kafam rahat etsin..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.