Şimdi Ara

İşlemci Fanını 8800gt'ye Takmak ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fanın kablosunu illa ekran kartına takman gerekmiyor anakarta bağlayabilirsin yada çeviriciyle molexe ama işlemci fanının headsingi ekran kartına ağar gelir güzel durmaz takmanda zor olur hadi taktın ne sonuç çıkacağı belli değil. bence güzelim karta sataşma :D ucuza ekran kartına çok iyi gelebilecek soğutucular var onlardan al daha iyi.(akasa vortex vb)
  • Bugun kartı söktüm ve şöyle bir baktım.Dedim ben en iyisi arkadaşları dinleyeyim.Kartı boşun heba etmeyeyim.Kartı geri taktım.Ardından stock fanın bakır blogunu soktum.O seklıyle anakarta bagladım , kasanın uygun bır yerıne yerlestırdım.Cok da guzel ufluyor.Hıc degılse bosta duracagına bır ıse yaramıs oldu.Bır macera daha boylece sona ermıs oldu.Hepınıze fıkırlerınız ve yardımlarınız ıcın tesekkur edıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 11 Haziran 2010; 18:12:43 >
  • @-Rsan- saçmalık, bi an denediğimi düşündüm ve kendimi vergi kaçakçısı gibi hissettim.
  • hiç gerek yok uc değiştirmeye fln..ucu kesip direk molexten güç al... yalnz fan stock bi fan olduğu için fazla ses çıkartacaktır aklında olsun
  • Eline sağlık o zaman. Montajı nasıl yaptığını gösterirsen hora geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 5 Ağustos 2010; 22:43:38 >
  • Konuyu hortlatayım.

Bu işi yapan olmuş. Ama iyi cesaret o koca soğutucuyu ekran kartına takmak.

https://www.youtube.com/watch?v=1-5WEgZhCec
  • Alıntı yapıp rahatsız etmek istemedim de üstteki paylaşılan videoyu ağzım açık izledim
    Adam harbi harbi koca fanı taktı.. Yuh.
  • Ne işlere kalkışmışım zamanında yav
  •  İşlemci Fanını 8800gt'ye Takmak ??
  • Konunun hortladığını farketmeden önce TÖBE SUBHANALLAH dedim...
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    DOSTUM BÜYÜK İHTİMALLE FANDA 4 PİN KABLO VAR EKRAN KARTININ OLDUĞU BÖLÜMDE ANAKARTTA FAZLADAN 4 PİN GİRİŞİ VAR KABLON UZUNSA DİREK ANAKARTTAN ÇEK BU DÜŞÜNCEN HOŞUMA GİTTİ BENDE ESKİ İŞLEMCİ FANNI İLE ESKİ KARTA DENEME YAPACAĞIM
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.