Benim öğreneceğim hiç birşey yok AMD hakkında, Senin verdiğin document gibilerini bize onlarcasını başta anlatıyorlardı .. Onun için sen onu dikkatlice okusan daha iyi olur eğer hayla direniyorsan da AMD nin sıcaklığı hakkında gidersin Türkiye Genel Müdürlüğüne ve bir sıcaklık testi yaptırırsın..
(Forumdaki bir kullanıcıda yaptırmıştı sonrada AMD işlemci almıştı yanlış hatırlamıyorsam.)
Adobe'u olmayanlar için veya sadece işin doğrusunu, resmisini merak edenler için: <b>AMD'ye göre AthlonXP'lerde (1500+ 2100+ arası) Max Die Temperature değeri 90'dır.</b> Magicdeath'e göre ise işlemci modeli farkı olmaksızın bu değer 99'dur :) Kendisi Romanya AMD Genel Müdürü'dür (ne demekse) Büyük ihtimal sonraki mesajları AMD'nin datasheet'inin bir anlam ifade etmediği (!) ve işlemcinin 90 derecede değil 99 derecede yanacağını ve istersek Türkiye AMD Genel Müdürlüğü'nde test yaptırabileceğimiz yönünde olacaktır. Daha sonra da Intel'in 70 derece max die temperature değeri olduğunu öğrenecek ve "bakınız AMD 90 Intel 70" gibi yönlere sapacaktır.
Burda tartışılan şey AMD'nin resmi Max Die Temperature değeridir. AMD'nin kendi official sayfasındaki teknik dökümantasyona "yanlış o" demenin tanımını bulamıyorum. Ha 90 yada ha 99, gerçek hayatta hiçbirşey ifade etmez; belki 120'de gümlersiniz, belki 80'lerde. Ancak tartışılan olay doğruyu telaffuz etmektir, sallamakla olmaz bu işler.
PoLicE Türkiye Boş ama Doğru İşler Müdürü
Police,
Bana Gore degil,AMD islemcileri 99 a kadar yukselir ve 99 dan sonra yanar . Ben bir kisitlama getirmedigim icin sen hayla ayni seyi tekrarliyorsun `90` ..
Aciklayim Istersen ne anlama geldigini : AMD Genel Mudurlugu demek, Romanya da AMD ile ilgili hersey benden sorumludur Genel Dagiticisiyim ayrica yapilan testler de bana gelir.Private/Public olan tum projelerin kopyasi bana gelir,AMD ile ilgili testleri yapar ve Romanya da AMD yi temsil ederim.AMD nin DataSheet lerinin bir anlam ifade etmedigimi nereden cikardin ? Kendi kendine hakkimda yorum yapiyorsun,Datasheet ler public olanlardir AMD.com daki hepsi.Umarim Private/Public anlamini biliyorsundur.
Tabii en iyi yanit o cunku inanmiyorsan gidip Turkiye Genel Mudurlugunde test edersin dedim bunda kotu bir anlam goremiyorum.
Hayir Intel hakkinda hic bir yorum yapmayacaktim bunu yanlis tahmin etmissin..
`O yanlis` tanimini aciklayim -Tabii Anlayabilirsen..- : Yaptimiz testlerde genel olarak tum AMD islemcileri 99 dereceye geldikden sonra yaniyorlar, AMD Genel Merkezinde yapilan testler de hedef farkli.
Ifade etmedigi bir bakim dogru sayilir.. Hic bir islemci zorlanmadigi sekilde 99 dereceyi bulacagini zannetmiyorum.
` 9 derece ` Icin Sallama diyorsan ki 99 oldugu dogru . Biraz buyu yada buyudugune emin ol git AMD islemci al dene kullan test ettir anla ondan sonra gel .
Umarim Oyledir.
Konu daha fazla uzamasin diye bu konu burada kapatilmistir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme