Şimdi Ara

işlemci i kaç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: InvisibleLord

quote:

Orijinalden alıntı: canifeto12

Ahanda koydum. Bakalım benim görmediğim neyi göreceksiniz

Google açılır "termal macun silme" yazılır harhangi birine girilip oradakine göre silinir ve herşey öğrenilir. Yukarıda da yazmışlar ama siz en iyisi Youtubeye termal macun silme yazıp silin. Zarar vermezsiniz kolay kolay içiniz rahat olsun

Bi kaç ayak çok az yamulmuştu düzelttim ama iyice yamulur diye taka temizlemeyi bıraktım açıkçası. Bi sisteme takıp öğrenmek istiyorum ama çevremde kimse d öyle sistem yok bilgisayarcı dolaşıcam artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pin li demişsin ,zaten tepeden görüntüsünde 478 pin işlemci gibi duruyor..pin varsa i serisi olamaz zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

Pin li demişsin ,zaten tepeden görüntüsünde 478 pin işlemci gibi duruyor..pin varsa i serisi olamaz zaten

Nerde pinli demişim? İ5 3330 olması lazım bana öyle dendi de onu test edicem işte

• quote:

Orijinalden alıntı: canifeto12

Ayaklarına zarar vermeden nasıl temizleyebilirim?

ayak dediğin şey pin
  • İşlemci LGA mı PGA mı? PGA ise zaten i serisinden değildir.

• İşlemci intele benzemiyor genellikle amd işlemcilerin üstünde barkod olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 23 Haziran 2017; 14:12:47 >
  • Resim su ise yarıyor, sen anlatiyorsun ya senin bakinca gordugun fsrkli benim farklı. Mesela anlatiminizdan 2 3 milim macun sürmüş ler kalip gibi kalmis sandim. Ne var hocam bir sey yok ki ustunde elinle yanlardan tutsan silinir. Yani biz islemcileri silerken ozel bir aparat kullanmiyoruz ki elimizle tutup siliyoruz.

• Öncelikle attığın işlemci Intel Core I serisi değil, onu yaz.

Elindeki bal gibi IHS'de delik olan 478 Pin Pentium işlemci.

Edit :

Hatta ta kendisiymiş :

işlemci i kaç

Buna kim I5 3330 dediyse güzel bi üçkağıt çevirmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 23 Haziran 2017; 14:34:39 >
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Overclockmanyagı O kullanıcısına yanıt

Bu arada arkadaş fotoğrafsız tek atmış@Overclockmanyagı

• Benim gördüğüm hiçbir intel işlemciye benzemiyor bu. AMD'ler düz olur genelde.
  • pinler işlemci üzerindeyse amd işlemcidir tabi çok eskiden intelde pinleri işlemcinin üstüne takıyorduysa bilemem ama intel işlemcilerde pinler anakarttadır macunu temizlemek zor değil işlemciyi süngerin üstüne koyarsın saf alkol satılıyor kolonyacılar da vardır alırsın biraz damlatırsın işlemciye pamuk yada peçeteyle silersin bu kadar basit
  • işlemci i kaç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotalan -- 24 Haziran 2017; 1:26:16 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.