Şimdi Ara

işlemci i kaç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar elimde bi islemci var ama i kaç bilmiyorum. bilgisayara takma gibi bir sansım yok çevremde ona uygun sistem yok. üstünde macun var ayakları yamulacak diye sökemiyorum. sadece bi karekod ve 1176 t511a437 yazan bir kod var. Kare kodu okuttum gene yukarıda ki kod çıktı

https://hizliresim.com/lWvLkB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canifeto12 -- 23 Haziran 2017; 1:47:10 >

• Sana kaç lazım?
  • fotoğraf yok bişi yok mistik güçlerimi devreye sokuyorum bekle galiba iiiiii i4 demek istediğim pentium 4...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyagı -- 22 Haziran 2017; 23:33:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overclockmanyagı

fotoğraf yok bişi yok mistik güçlerimi devreye sokuyorum bekle galiba iiiiii i4 demek istediğim pentium 4...

Fotoğrafta tam olarak ney görmeyi umuyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birader fotoğraf koymamışsın. Bendeki işlemci i kaç diyorsun..

Biz neye göre tahmin yapıcaz? Adam da mistik güçleri devreye almış mecbur

• Bu arada yazdığın kodu Google'da aradım. Çıkan sonuç :

işlemci i kaç

• Kardeş fotoğrafta görülecek bir şey yok. Arkadaş üstüne ki yazıyı okuyup söylemek için sormuşta onu biz de biliyoruz çok şükür.

Ben nasıl öğrenirim diye soruyorum aslında direk olarak model falan sormuyorum.

Bir de onu ben de yazdım, hatta acaba seri kodu falan mı diye kendi sitesinde bir kaç yere yazdım ama sonuç çıkmadı malesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canifeto12

Kardeş fotoğrafta görülecek bir şey yok. Arkadaş üstüne ki yazıyı okuyup söylemek için sormuşta onu biz de biliyoruz çok şükür.

Bir de onu ben de yazdım, hatta acaba seri kodu falan mı diye kendi sitesinde bir kaç yere yazdım ama sonuç çıkmadı malesef

O zaman ya macunu silip üzerindeki yazıyı oku, ya da karekodu Android telefonunda program yükleyip okutarak öğren.

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Kardeş fotoğrafta görülecek bir şey yok. Arkadaş üstüne ki yazıyı okuyup söylemek için sormuşta onu biz de biliyoruz çok şükür.

O zaman ya macunu silip üzerindeki yazıyı oku, ya da karekodu Android telefonunda program yükleyip okutarak öğren.

Okuttum zaten gene yazdığım kod çıktı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Okuttum zaten gene yazdığım kod çıktı

O zaman macunu silip bakacaksın

• Bu şekilde bilemeyiz ki. 1176 diye Arm1176 işlemci var meselâ. Ama o da akıllı cihazlar için. Kaldı ki sendeki normal işlemci . Macunu temizleyip üzerinde yazana bakmak gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Ayaklarına zarar vermeden nasıl temizleyebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canifeto12 -- 23 Haziran 2017; 2:12:30 >
  • Yahu macun bu cimento degil, pamukla peceteyle islemciyi yanlarından tut sil işte

• musta35 kullanıcısına yanıt
    Öyle değil. Farklı bir macun kare şekilde eski herhalde o yüzden sorun çıkıyor

• Bi resim at da anlayalim. Cok mu zor o kadar

• quote:

Öyle değil. Farklı bir macun kare şekilde eski herhalde o yüzden sorun çıkıyor

Bir büyüğünden yardım al küçük kardeşim, kasma bence daha fazla.
  • musta35 kullanıcısına yanıt
    Ahanda koydum. Bakalım benim görmediğim neyi göreceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canifeto12 -- 23 Haziran 2017; 1:49:17 >
  • Nasıl bir fantazi uygulamışsınız o işlemciye ya?

Islak mendille iyice bastırarak macunu kazı, pinlere dikkat et ama üstten çok bastırırsan alttaki pinler eğilebilir. İşlemciyi sokete tak kitle sonra temizle en garanti yolu o.

edit: anakart yoksa o zaman mecbur işlemciyi eline alacaksın yanlardan tutup temizlemeye çalışacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 23 Haziran 2017; 2:8:13 >
  • quote:

Ahanda koydum. Bakalım benim görmediğim neyi göreceksiniz

Google açılır "termal macun silme" yazılır harhangi birine girilip oradakine göre silinir ve herşey öğrenilir. Yukarıda da yazmışlar ama siz en iyisi Youtubeye termal macun silme yazıp silin. Zarar vermezsiniz kolay kolay içiniz rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Nasıl bir fantazi uygulamışsınız o işlemciye ya?

Islak mendille iyice bastırarak macunu kazı, pinlere dikkat et ama üstten çok bastırırsan alttaki pinler eğilebilir. İşlemciyi sokete tak kitle sonra temizle en garati yolu o.

Soketi takabileceğim bir şey yer yok malesef :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canifeto12 -- 23 Haziran 2017; 2:11:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.