Şimdi Ara

İşlemci İçin Soğutucu Alıcam Önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, intel core 2 quad q9400 işlemcim fazla ısınıyor soğutucu almaya karar verdim ama ne tip soğutucu almam lazım ya da hangi marka hiçbir fikrim yok yardımlarınızı bekliyorum

• Bütçenizi söyleyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Bütçenizi söyleyin..

Zaten fiyatlara baktım da vatandan 250-300 den fazlaya yok ama abartmaya da gerek yok max.200 olabilir yeterki iyi soğutsun
  • quote:

Şöyle bir şey işinizi çok çok fazlasıyla görür. İşlemci buz kaplamasa iyidir.. :)

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-prime-sd1484-prime-intel-lga7751155115613662011-&-amd-am2am3fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=60684

Aman hocam bu sefer de donduğundan çalışmasın alet teşekkürler

• Yok lafın gelişi öyle söyledim. Biraz hayvani bir soğutucu. Bana kalsa böyle hayvani bir soğutucu almam. Hazır alıyorken en ayısını alırım. Bütçenizde en iyisi için yeterli zaten. :)
  • quote:

Yok lafın gelişi öyle söyledim. Biraz hayvani bir soğutucu. Bana kalsa böyle hayvani bir soğutucu almam. Hazır alıyorken en ayısını alırım. Bütçenizde en iyisi için yeterli zaten. :)

Ben de zaten almışken iyisi olsun diye bütçeyi yüksek tuttum
  • Test tablolarına bakıpta almak lazım. Birde kaliteli bir macun aldınız mı işlemci buz tuttu demektir. :)
  • quote:

Test tablolarına bakıpta almak lazım. Birde kaliteli bir macun aldınız mı işlemci buz tuttu demektir. :)

Test tablosu derken? Macunu 2gün önce sürdüm ama şuanki soğutmayla fazla ısındığı için yenisi alıcam oyun oynatmıyor yoksa
  • Soğutucuları test eden siteler var. Boştaki ve yükteki sıcaklıkları tablo olarak sıralamışlar. Soğutucuyu o tablolara bakıpta almak lazım diyorum..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.