Şimdi Ara

İşlemci ısınma sorunu yüzünden kasayı parçalayacağım Lütfen Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yavaslamasi hizmetlerle alakali xp deki svchost gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende de şu svchost mudur nedir o virüs var galiba . Cpu kasıyo %95 te. Çözüm var mı?
     İşlemci ısınma sorunu yüzünden kasayı parçalayacağım Lütfen Yardım
  • yine enteresan yorumlar yine enteresan yorumlar.

sıcaklıklar normal değil; işlemci fanının dönme hızı da normal değil... öncelikle biosdan fan durumunu kontrol edin; çoğu biosda işlemci fanının sessiz veya yüksek performanslı çalışması ayarlanabiliyor; eğer biostan "sessiz" çalışmaya ayarlı ise sıcaklıkların sebeplerinden biri bu olabilir... eğer bios ayarlarında sorun yok ise fanın kendisi problemli olabilir; bazı işlemci fanları sıcaklık sensörüne de sahiptir; işlemci sıcaklığına göre kendileri fan devrini belirleyebilir, bu durumda işlemci fanındaki sıcaklık sensörü sorunlu olduğu için yavaş dönüyor olabilir...

yani sizin ss verdiğiniz sıcaklıklarda işlemci fanının 3000+ çevirmesi lazım normalde... o devirlere ulaştıktan sonra tekrar ss alın, o zamanki sıcaklıklara tekrar bakalım...
  • mortarxl kullanıcısına yanıt
    yeni bir işlemci soğutucusu aldım ve sorunum düzeldi su soğutmalı ama geçen hafta bu seferde bilgisayarım açılmıyor, bir iki kere açıldı sonra tak yine kapandı sonra hiç açılmamaya başladı biso dan psu dan hiç bir yerden ses gelmiyor bi iki gün beklettim sonra tekrar açıldı sonra tak yine kapandı acaba anakartmı yandı supply mi yandı bilemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.