Bildirim
İŞLEMCİ İSMİNİ DEĞİŞTİRME????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Böyle bir program olduğunu sanmıyorum doğrusu.. -
sakın işlemciyi overclock yapıp bir üst versiyon gibi gösteriyor olmasın. misal o/c ile athlon2500 ü athlon3200 olarak gösterebilirsin. -
Windows98 'de böyle bir şey mümkündü MMX 300 MHZ 64 mb ram bir bilgisayarı PIII 900 256 MB ram yapabiliyorduk ama nasıl hatırlamıyorum :D -
Bence Bu Arkadaş Sadece İşlemcinin Hızını Değiştirmek İstiyor . İsmini İmkansız !!!! Sadece OverClok( İşlemci Hızını Aşırtma) ;) -
hayır herkez yanılıyor.
bilgisayarım>özellikler deki işlemci hızı ve sistem bilgisi bölümüne resim yazı felan eklenebiliyor onu nasıl yapılıyor onu diyor herhalde.
bazı özel bilgisayarlarda oluyor. bende yapmıştım ama unuttum. bir ini dosyasına line1 line2 diye ekliyorduk. -
TweakNow_PowerPack_2006_Professional bu programla resim eklenebiliyor ama işlemci ismi değişmiyor overclock demiyorum arkadaşlar özelllikleri yazan kısmın değiştirilmesi soruyorum gerçekten ilginç bi gün teknik servisteyim bi dizüstü bilgisayar geldi adam satmak istiyorum dedi özelliklere baktım intel pentium(r) sony bilgisayar 4 yazıyordu içimden bu işte bi bityeniği var dediim çünkü parantez içindeki r harfi Büyük R olması gerekir ve oraya sony bilgisayar yazmış.everesten bi baktım özelliklere celeron 166 mhz 32 mb ram çıktı makine ve gerizekalı bazı bilgisayarcılarda bu makineye EVERETTEN FİLAN BAKMAMIŞ 400 LİRA VERMİŞLER İLGİNÇ Bİ OLAY -
Bunun gibi mi?
Eğer öyle ise şu talimatlar ile yapılabilir.
Not defterinden boş bir metin belgesi açın ve içine şunları yazın:
[general]
Manufacturer=
Model=
[support information]
Line1=
Line2=
Line3=
Line4=
Line5=
Line6=
Line7=
Line8=
Line9=
Line10=
Tabi "=" işaretinin karşısına istediğiniz özellikleri yazabilirsiniz. Sonra bu metin belgesini oeminfo.inf olarak kaydedin. Daha sonra oraya koyacağınız logo resmini hazırlayıp bitmap formatlı olarak oemlogo ismiyle kaydedin. Daha sonra oeminfo.inf dosyasıyla beraber Windows klasörünün içindeki System32 klasörüne kopyalayın. Hepsi bu kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan_28 -- 9 Şubat 2008; 13:07:57 >
-
tabikide deyiştirebilrsiniz ....
http://7.enpedi.com/2011/06/islemci-isminizi-degistirin-d.html
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ingilizce altyazıyı türkçeye çevirme
- word tek sayfayı yatay yapma
- teknik servis programı ücretsiz
- netcad 8 crack kurulum
- sunucu bu dosyayı indirmeye izniniz olmadığını söylüyor
- son kapatılan sekmeyi açma
- steam iade
- google dark web raporu
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- google play hizmetleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X