Şimdi Ara

İşlemci konusunda yardım! E9300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir laptop teklifi aldım. İşlemcisinin E9300 olduğu söylendi ama laptoplarda E serisi hakkında hiçbirşey bilmiyorum. İntel'in resmi sitesinde dahi herhangi bir bilgi bulamadım. Bu işlemcinin fiyatı, performans düzeyi hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Mesela benim alternatif olarak düşündüğüm T9550 modeline nazaran nasıl bir işlemci bunu merak ediyorum.

• T9300 olmasın . E serisi notebook işlemcisi yok bildiğim kadarıyla.
    Edit:
    Core 2Quad serisi bir işlemciymiş. 2.5 ghz hızında 4 çekirdekli bir işlemci . Gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 28 Ağustos 2009; 16:49:27 >
  • Teşekkürler. Quad ve 2.5Ghz olduğuna göre düz mantık olarak T9550 bunun yanında kağnı kalır herhalde
  • T9300`ün Çift çekirdekli olması lazım Core 2 Duo ailesinden ve Santa Rosa.Centrino 2 değil eski bir işlemci sayılır artık. 800 Mhz FSB hızına sahip.T9550 yada T9600 işlemcilere bak iyi performans istiyorsan.Yada P serisine bak P8800,P8700 vs.
  • Makinenin işlemcisi E9300 müş, T9300 değil. Israrla sordum "Emin misiniz?" diye.
  • t9300 işlemci performans olarak ıyı bır ıslemcıdır en azından p8600 t6600 dan sonucta 6 mb lık onbellegı var olumsuz yonlerı ıse 800 mhz fsb vede 35 watt lık guc tuketımı p ler ise 25 watt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.