Şimdi Ara

işlemci Kullanımı (CPU Usage) Yardım! SSLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Son 1 haftadır Laptopda aşırı bir işlemci ve ram kullanımı olmakta Önceleri forumda takılırken %50 video izlerken %70lerde olan işlemci kullanımı suan %100lere cıkıyor en ufak sayfa acıp kapama yada Reklamda yada video izlememde 240pde bile %100 oluyor ve izlenmiyor
    Kabloları degıstım Prize takılı kullandım batarya degıstım ama sonuc aynı.
    Hijackthis ccleaner Combofix vs gibi bilimum programlarda regedit dahil herşeyi temizledim Sistemde Oyun dahi bırakmadım.
    Arkaplanda sistemi yoracak ne varsa kapatıyorm öyle virüs programıdır vs zaten kullanmıyorm.Kullansm pc kendını imha edecek.

Masaüstündeyken Sorun yok %1-2 yani virüs yok formatlık br durum yok. Ama Mozilla chrome vb.firefoxlar ile forumlara ve youtube girmeye calıssam %100lere varıyor
    Shockwave java flash player felan ındırdım Sonuc aynı hepsını Sildim Sonuc yine aynı değişen birşey olmuyor.

• Belli başlı sitelerde mi yapıyor yoksa her sitede mi yapıyor?

Bilgisayarınız ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaştığınız zaman açtığınız konularda, istediğiniz cevabı bir an önce almak ve sorununuzu çözmek için;
    -Bilgisayarınızın donanım özelliklerini mümkün olduğunda detaylı bir şekilde yazın.
    -Kullandığınız işletim sistemini bit sürümü ile beraber yazın. (32 bit & 64 bit)
    -İşletim sisteminizin ve sürücülerinizin en güncel sürümlerinin yüklü olup olmadığını yazın.
    -Konuyu açmadan önce sorunu çözmek için neler yaptığınızı ve ne gibi sonuçlar aldığınızı yazın.
    Yazın ki bir an önce sonuca ulaşın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Belli başlı sitelerde mi yapıyor yoksa her sitede mi yapıyor?

Bilgisayarınız ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaştığınız zaman açtığınız konularda, istediğiniz cevabı bir an önce almak ve sorununuzu çözmek için;
    -Bilgisayarınızın donanım özelliklerini mümkün olduğunda detaylı bir şekilde yazın.
    -Kullandığınız işletim sistemini bit sürümü ile beraber yazın. (32 bit & 64 bit)
    -İşletim sisteminizin ve sürücülerinizin en güncel sürümlerinin yüklü olup olmadığını yazın.
    -Konuyu açmadan önce sorunu çözmek için neler yaptığınızı ve ne gibi sonuçlar aldığınızı yazın.
    Yazın ki bir an önce sonuca ulaşın.

Hocam her sitede yapıyor Hangi internet forumuna yada video uygulamasına gidersem hepsi kasıyor
    İşletim sistemi 32 bit
    Sürücüler güncel bios update edildi.Directx vb plugin uygulamaları yüklü
    Konu başındada çözmek için yapmış oldugum çözümleri sıraladım onlar fayda vermediği için aklıma yapacak başka birşey gelmedi ve konu açmak durumund kaldım:(

Sistem Intel ATOM CPU N450 @1.66-1.67 gRAFİK Kartı Nvidia ION
    2GB Ram 800 mhz = 1300 TL^^

Ortalama windows 7 puanları 4.5 ama işlemciye 2.4 veriyor.

Asıl sorun laptob daha önce böyle deildi bu dusuk ozelliklere rağmen takır takır calısırdı işlemcı böyle yorulmazdı nolduda su son 1hafta içinde bu hale geldi anlamadım.

• İşlemcin düşük. RAM'de düşük sayılır. Forumlardaki aşırı reklamlardan dolayı kasmalar kilitlenmeler oluyor.
    Tavsiyemi özel mesajla yolluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 30 Kasım 2014; 14:04:44 >
  • Sorun Çözüldü teşekkürler
    Aynı Sorunu yaşayanlar için Çözümü-Reklam uygulamalarını **** ile kapadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.