Şimdi Ara

İşlemci mi, ekran kartı mı almalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neye istiyorsan ona inan zorlamayacağım. İşlemcilerin performansı ekran kartına bağlıdır eğer i7 ile i5 arasındaki performans farkı çekirdekten kaynaklanmaktadır. Ama dikkat et ikisinide aynı ekran kartıyla kıyaslıyorlar eğer kaliteli bir ekran kartı alırsan 30 40 fps fark edecektir. Dediğim gibi sabit fikirlisin biraz araştır. Saçma sapan ergen tartışması çıkarmak istemiyorum ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki işlemci alın hocam ekran kartınız hala yeterli seviyede
  • Fx 6300 aldım, 4.2 Ghz'de kullanıyorum şu anda. Sanırım Fx 4100 darboğaz yapıyormuş çünkü önceleri %50-55'in üzerine çıkmayan GPU kullanımı şu anda %80'e kadar dayanıyor. Mediumda oynuyordum, şu anda high ayarlarda en kalabalık yerlerde bile 30-35 fps civarı alıyorum. Yardım eden herkese çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okhay

Fx 6300 aldım, 4.2 Ghz'de kullanıyorum şu anda. Sanırım Fx 4100 darboğaz yapıyormuş çünkü önceleri %50-55'in üzerine çıkmayan GPU kullanımı şu anda %80'e kadar dayanıyor. Mediumda oynuyordum, şu anda high ayarlarda en kalabalık yerlerde bile 30-35 fps civarı alıyorum. Yardım eden herkese çok teşekkürler.

Hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.