Şimdi Ara

İşlemci montajında sıkıntı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: darksars

Kafam karıştı şuan bios update yaparsam bu işlemciyi kullana bilir miyim kullanamaz mıyım ?Üstteki arkadaşlardan biri kullana bilirsin dedi .Biri kullanamazsın dedi. Nette bakıyorum bios update'de cins bir işlemmiş .Kartı yakmadan kurtara bilirsem iyi.

Ben yanlış bilgi aktardım hocam. am3+ desteği olan bir kart alman gerekiyor. Tavsiyem Gigabyte alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

quote:

Orijinalden alıntı: darksars

Kafam karıştı şuan bios update yaparsam bu işlemciyi kullana bilir miyim kullanamaz mıyım ?Üstteki arkadaşlardan biri kullana bilirsin dedi .Biri kullanamazsın dedi. Nette bakıyorum bios update'de cins bir işlemmiş .Kartı yakmadan kurtara bilirsem iyi.

Ben yanlış bilgi aktardım hocam. am3+ desteği olan bir kart alman gerekiyor. Tavsiyem Gigabyte alma.

Tesekkurler arkadaşlar problem cozuldu anlasılan . Moderatör arkadaslardan biri topici kaldıra bilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksars -- 4 Şubat 2013; 17:23:02 >
  • neden kaldirsin ki... bence kalsin kimse uretici listesine bakmadan islemci almamasi gerektigini ogrenir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.