Şimdi Ara

İşlemci montajında sıkıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GA-890GPA-UD3H (rev. 2.0) anakartım war performansı arttırmak icin amd fx 6300 işlemci aldım .Kasamı actım power ı kapadım işlemciyi uygun bi şekilde sogutucusuyla birlikte taktım .Çalıştırmayı denedigimde ekrana goruntu gelmiyor klawye mouse da enerji gelmiyor ama ekrankartının fanı dahil butun fanlar çalışıyor hdd de çalışıyor ama ekrana goruntu gelmiyor .Anlamadım gitti fikirlerinize açıgım yardım lütfen .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksars -- 4 Şubat 2013; 11:30:38 >

• Klavye ve Mouse a enerji gelmemesi pc açılışta bios u geçtikten sonra enerjiyi veriyor.
    Senin pc de power yada power dan ana kart a gelen ucu geniş olan jack lı kablonun uclarını kontrol edermisin? geri gitmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkan

Klavye ve Mouse a enerji gelmemesi pc açılışta bios u geçtikten sonra enerjiyi veriyor.
    Senin pc de power yada power dan ana kart a gelen ucu geniş olan jack lı kablonun uclarını kontrol edermisin? geri gitmiş olabilir.
    Kabloları kontrol ettim .Ayrıca eski işlemciyi taktıgımda sorunsuz şekilde açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksars

Kabloları kontrol ettim .Ayrıca eski işlemciyi taktıgımda sorunsuz şekilde açılıyor.

Alıntıları Göster
    psu'n kaçlık ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

psu'n kaçlık ?

Alıntıları Göster
    psu yetmiyo olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: netstat

psu yetmiyo olabilir

Alıntıları Göster
    450 w lık psu var ondan olabilir mi ?
  • quote:

450 w lık psu var ondan olabilir mi ?

Alıntıları Göster
    kardeş anakartın taktığın işlemciyi desteklemior anakartının cpu destek listesinden baktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

kardeş anakartın taktığın işlemciyi desteklemior anakartının cpu destek listesinden baktım

Alıntıları Göster
    Yeni nesil AMD Phenom™II X6 işlemcileri destekler . kaynak olaraktahttp://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-890gpa-ud3h_20 .Yanlıs okumuyorsam destekliyor usta

• quote:

Yeni nesil AMD Phenom™II X6 işlemcileri destekler . kaynak olaraktahttp://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-890gpa-ud3h_20 .Yanlıs okumuyorsam destekliyor usta

Alıntıları Göster
    bazı işlemciler bios update ettikten sonra çalışabiliyor özellikle sonradan çıkan uyumlu işlemciler. anakartın güç girişlerini yine kontrol et özellikle 4 pinlik olan işlemcinin yanındaki kabloyu, psu da varsa 8 pinlik kabloyu kullanıp denemeni tavsiye ederim.

• quote:

GA-890GPA-UD3H (rev. 2.0) anakartım war performansı arttırmak icin amd fx 6300 işlemci aldım .Kasamı actım power ı kapadım işlemciyi uygun bi şekilde sogutucusuyla birlikte taktım .Çalıştırmayı denedigimde ekrana goruntu gelmiyor klawye mouse da enerji gelmiyor ama ekrankartının fanı dahil butun fanlar çalışıyor hdd de çalışıyor ama ekrana goruntu gelmiyor .Anlamadım gitti fikirlerinize açıgım yardım lütfen .

bu arada yeni farkettim amd fx 6300, phenom 2 x6 serisi değil ki çalışmaması gayet normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: morris

quote:

GA-890GPA-UD3H (rev. 2.0) anakartım war performansı arttırmak icin amd fx 6300 işlemci aldım .Kasamı actım power ı kapadım işlemciyi uygun bi şekilde sogutucusuyla birlikte taktım .Çalıştırmayı denedigimde ekrana goruntu gelmiyor klawye mouse da enerji gelmiyor ama ekrankartının fanı dahil butun fanlar çalışıyor hdd de çalışıyor ama ekrana goruntu gelmiyor .Anlamadım gitti fikirlerinize açıgım yardım lütfen .

bu arada yeni farkettim amd fx 6300, phenom 2 x6 serisi değil ki çalışmaması gayet normal
    Sıötım desene :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: morris

bazı işlemciler bios update ettikten sonra çalışabiliyor özellikle sonradan çıkan uyumlu işlemciler. anakartın güç girişlerini yine kontrol et özellikle 4 pinlik olan işlemcinin yanındaki kabloyu, psu da varsa 8 pinlik kabloyu kullanıp denemeni tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Bu anakartı ben de kullanıyorum. O işlemciyi kullanmak için BIOS update şart. Pc açılmadığı için de senin yapabilmen imkansız.
    Tek çare anakartı aldığın yere götürüp BIOS update ettirmen. Ve ya şu an anakartınla uyumlu bir işlemci varsa takıp, BIOS update edip, yeni işlemciyle rahatlıkla çalıştırabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kill or Be Killed

Bu anakartı ben de kullanıyorum. O işlemciyi kullanmak için BIOS update şart. Pc açılmadığı için de senin yapabilmen imkansız.
    Tek çare anakartı aldığın yere götürüp BIOS update ettirmen. Ve ya şu an anakartınla uyumlu bir işlemci varsa takıp, BIOS update edip, yeni işlemciyle rahatlıkla çalıştırabilirsin.

Alıntıları Göster
    eski işlemciyi takıp bios güncellemesi yap dostum, daha ne bekliyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion_ysc

eski işlemciyi takıp bios güncellemesi yap dostum, daha ne bekliyorsun...

Alıntıları Göster
    Rica etsem nasıl yapabilicegimi detaylı bir sekilde anlatabilirmisiniz .Birde pc mde cd falan yok usb uzerinden yapabilirmiyim ?
  • quote:

ama konuda amd fx taktım demişsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Evet fx 6300 'ü x6 olarak biliyordum yukarıdaki bir arkadaş hatamı düzelti saolsun .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Evet fx 6300 'ü x6 olarak biliyordum yukarıdaki bir arkadaş hatamı düzelti saolsun .

Alıntıları Göster
    x6 da am3+ x6 kendisi. am3 x6 takilabiliyor anakarta..

Biosla da desteklenen bir islemci olmadigindan dolayi islemcinin yada anakartin degismesi gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Din Djarin

x6 da am3+ x6 kendisi. am3 x6 takilabiliyor anakarta..

Biosla da desteklenen bir islemci olmadigindan dolayi islemcinin yada anakartin degismesi gerekli.

Alıntıları Göster
    Kafam karıştı şuan bios update yaparsam bu işlemciyi kullana bilir miyim kullanamaz mıyım ?Üstteki arkadaşlardan biri kullana bilirsin dedi .Biri kullanamazsın dedi. Nette bakıyorum bios update'de cins bir işlemmiş .Kartı yakmadan kurtara bilirsem iyi.
  • quote:

Kafam karıştı şuan bios update yaparsam bu işlemciyi kullana bilir miyim kullanamaz mıyım ?Üstteki arkadaşlardan biri kullana bilirsin dedi .Biri kullanamazsın dedi. Nette bakıyorum bios update'de cins bir işlemmiş .Kartı yakmadan kurtara bilirsem iyi.

Alıntıları Göster
    Kullanamazsin. V2.0 icin gigabyte once am3+ bios cikardi sonra bu bios ile am3+ islemci kullananlarin anakartlari ariza yapti ve biosu hemen ortadan kaldirdilar. anca 3.1 versiyonu olan aynı modellerde am3+ destegi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Din Djarin

Kullanamazsin. V2.0 icin gigabyte once am3+ bios cikardi sonra bu bios ile am3+ islemci kullananlarin anakartlari ariza yapti ve biosu hemen ortadan kaldirdilar. anca 3.1 versiyonu olan aynı modellerde am3+ destegi var.

Alıntıları Göster
    :( işlemciyi boşuna aldık desene ya satıcam yada yeni anakart almam gerekicek .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.