Şimdi Ara

işlemci oc 5600+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oc ypamak istiorum ust konulara baktim ama benim anakarta gore bulamadim bios fln anlamadim sistem assadaki gibi işlemciye oc yapmak isitorum 2.8 den 3.0 3.1 fln ne yapmam gerekir acemiyim biras yardimci olurmusunuz...

• yardim etcek yokmu ?
  • m3a anakarrta bios da fsb ayarlari ile oynatmio kilitli ne yapmam gerekir? cool quit disabled ztn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punisher90 -- 12 Haziran 2008; 8:39:32 >
  • Orda Cpu Overclock Functions diye birşey varsa Enable yap veya Manuel...
  • tesekkur ederim bakcam simdi
  • ole bisey yok fsb f. 200 ve altinda buna benzer bişe 100 yazio herseyi enabled yapmam raamen onlarla oynayamiom kilitli girilmio yokmu bilen arkadaslar ?
  • bilen warsa yazsin lutfen desteklemio olmasi mumkunmudur
  • bu anakart oc için el verişli diel galiba ya pff ram timingte rakamlari bulamadim ve cok karisik f4 yaptimda cikti fakat tek tek cikti cok ayrintili ve zor :) ne yaptiysam fsb frekansi 200 den çıkaramadim kilitli bu anakarti kullanipta oc yapan yokmu :=)
  • kimse yardimci olmucakmi yada bilen yokmu acaba ?
  •  işlemci oc 5600+
    buda ss kilitli ENter yapamiom o ikisine ...
  • yardim lutfen
  • o islemci tek ayarla 3ghz olur, tek yapacagin fsb yi 215 yapip kaydetmek ama anakarta gore degisebilir spread spectrumu disable etmen gerekebilir.bios default yap fsb yi 215 yap olmazsa en dusuk voltaj secenegini sec ramler icin.860 oluyordu ramler galiba 3 ghz iken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.