Şimdi Ara

İşlemci OC ve Soğutucu Tavsiyesi, Yardımm.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim İ5-4670k Seidon 120v ile o.c siz 65 görüyor bf4 de.
  • t_kuyucu kullanıcısına yanıt
    en üstteki yapılır genelde. 2. seçenek heat testi. maksimum sıcaklığa çıkartır işlemciyi.
  • Angelmax kullanıcısına yanıt
    Düşündüğünüz için çok teşekkür ederim fakat bu donanım yıllardır ne işkenceler gördü sorun yok sağlam hatta uçsa keşke de yeni sistem kusam

Özellikle yüklendim bir ton program full hd film aynı anda oyun açtım Prime95 ile beraber, tek kelime ile gurur duyuyorum işlemci ve tüm sistemimle!!!

İşlemci OC ve Soğutucu Tavsiyesi, Yardımm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_kuyucu -- 26 Haziran 2014; 1:30:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: t_kuyucu

Düşündüğünüz için çok teşekkür ederim fakat bu donanım yıllardır ne işkenceler gördü sorun yok sağlam hatta uçsa keşke de yeni sistem kusam

Özellikle yüklendim bir ton program full hd film aynı anda oyun açtım Prime95 ile beraber, tek kelime ile gurur duyuyorum işlemci ve tüm sistemimle!!!

Sen bilirsin kardeşim.. sistem ölene kadar kullanmaya devam et o zaman.. Ama o işlemci ile güncel oyun ve uygulamalarda çok iyi performans almayı da bekleme derim.. :) Ayrıca tüm sistemi yenilemene de gerek yok zaten.. şimdilik işlemci, anakart ve RAM'leri değiştirsen yeterli olacaktır..

• Angelmax kullanıcısına yanıt
    Teşkkürler, nedense bana çalışan sistemimi çöpe attırıp yeni sisteme yöneltiyorsunuz. bunun için elimdeki sistemin yetersiz kalması gerekiyor ki böyle bir durumda olsam yeni sistem tavsiyesi isterdim, gönderdiğim son ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere çok sakin mükemmel bir sistem oldu. Yeni tüm sistemler (anakart,işlemci,ram) bu kadar çok uygulama ve oyunu açıp daha iyi çalıştırıyor, benim elimdeki de şimdilik güzel yeni sistemi seneye muhtemelen çıktı ama türkiyeye de gelirse DDR4 düşünebilirim bakalım..
    %100 gerçek ekran alıntısıdır, siz oyun ve uygulamalarda yetmeyeceğini söylüyorsunuz ama yardımlarla, OC stabilleşti ve mükemmel bir performans ortaya çıktı, çok fazla program ve stres testi + oyun açık tık kasma yok, Ram neredeyse 4 GB ın tamamını kullanıyordu 3,5GB süper. Testleri sorunsuz 4 saat boyunca uyguladım hiçbir hata yok! Sistemin son durumu aşağıda ve stabil, çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için.

Intel Core2Quad Q9550 2.83Ghz 12Mb Cache E0 ,@3.40Ghz - 1.2625V
    Kingston HyperX 2*2GB 1333Mhz DDR3 - @960MHz CL 6-7-7-20 - 1.640V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_kuyucu -- 26 Haziran 2014; 10:42:36 >

• quote:

Teşkkürler, nedense bana çalışan sistemimi çöpe attırıp yeni sisteme yöneltiyorsunuz. bunun için elimdeki sistemin yetersiz kalması gerekiyor, gönderdiğim son durum çok sakin mükemmel bir sistem oldu.
    %100 gerçek ekran alıntısıdır, siz oyun ve uygulamalarda yetmeyeceğini söylüyorsunuz ama yardımlarla, OC stabilleşti ve mükemmel bir performans ortaya çıktı, çok fazla program ve stres testi + oyun açık tık kasma yok, Ram neredeyse 4 GB ın tamamını kullanıyordu 3,5GB süper. Testleri sorunsuz 4 saat boyunca uyguladım hiçbir hata yok! Sistemin son durumu aşağıda ve stabil, çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için.

Güzel olmuş. Bence işlemci voltajını 400 fsp 3.4 ghz için 1.23 lere çekebilirsin. Isıdan kar etmek için bence uğraşmaya değer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Teşkkürler, nedense bana çalışan sistemimi çöpe attırıp yeni sisteme yöneltiyorsunuz. bunun için elimdeki sistemin yetersiz kalması gerekiyor ki böyle bir durumda olsam yeni sistem tavsiyesi isterdim, gönderdiğim son ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere çok sakin mükemmel bir sistem oldu. Yeni tüm sistemler (anakart,işlemci,ram) bu kadar çok uygulama ve oyunu açıp daha iyi çalıştırıyor, benim elimdeki de şimdilik güzel yeni sistemi seneye muhtemelen çıktı ama türkiyeye de gelirse DDR4 düşünebilirim bakalım..

Tamam kardeşim.. güle güle, kazasız, belasız kullanmaya devam et sen sistemini.. Yenisini alırken bize haber verirsen yardımcı oluruz.. :)

• GüvenYkrk G kullanıcısına yanıt
    Eyvallah üstad Çok sağol tavsiyeler için aynen ufaktan düşürerek ilerliyorum, bu voltajda 4 saat stres testi ısı 70 derecenin üzerinde olmasına rağmen, beraberinde birsürü oyun ve program açarak sorunsuz çalıştı. Isıdan kar için kontrollü bir şekilde voltajı indiriyorum. Çok teşekkürler.
  • quote:

İşlemci OC ve Soğutucu Tavsiyesi, Yardımm..

maşallah.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.