Şimdi Ara

İşlemci OC, ve Soğutucu Yardımm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar, bu sıcak yaz gününde stok hava soğutma ve kasadaki tüm fanlar tam güç ileri çalıştırarak bir OC denemesi yaptım. 3-5 deneme sonunda stabil voltajları yakaladığımı düşünüyorum sistem sorunsuz çalışıyor ve herhangi bir program yanıt vermemezlik yapmıyor.

İşlemci OC, ve Soğutucu Yardımm..

Fakat tek bir sıkıntım var, işlemci yük altında 69 dereceyi görüyor sıcaklıkta, tavsiye edebileceğiniz F/P işlemci için soğutucu tavsiyeleriniz ve sistemi OC oranını daha yukarı çekebilmek için konfigürasyon tavsiyelerinizi paylaşabilirseniz çok minnettar olurum.

Ekran görüntüsünden sonra Crysis 3 tüm detaylar Very High olarak FXAA 1680*1050 çalıştırdım, 20 dk sorunsuz çok başarılı ilerledim fakat işlemci fan hızı çok yükseldikten sonra oyundan attı.. Acil soğutucu ve sistem daha stabil olabilmesi açısından tavsiyesi olan varsa Yardım.

İşlemci OC, ve Soğutucu Yardımm..  İşlemci OC, ve Soğutucu Yardımm..  İşlemci OC, ve Soğutucu Yardımm..  İşlemci OC, ve Soğutucu Yardımm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_kuyucu -- 25 Haziran 2014; 13:03:20 >

• Arkaplandaki "H" logolu programın adı ne?
  • CPUID HWMonitor
  • Iron Mask kullanıcısına yanıt
    Güzele benziyor ben kuzey köprümde Zalman kullanıyorum yıllardır çok memnunum acaba aşağıdaki soğutu nasıldır?

http://www.vatanbilgisayar.com/cnps11x-performa-lga775_1155_1156_1366_2011--am2_am2-_am3-islemci-sogutucu.html
  • Zalman CNPS11X Performa iyi, ama hakettiğinden pahalı satılıyor.
    140 TL ye çıkabiliyorsanız aşağıdaki o fiyatta en iyisidir.

TPC 812 V2
    http://www.vatanbilgisayar.com/tpc-812-v2-lga-775_1156_1155_1366_2011-am3_fm1_fm2-islemci-sogutucusu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 25 Haziran 2014; 17:45:19 >
  • Iron Mask kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler güzele benziyor değerlendireceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Overclock Ve Soğutma..
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bellek çarpanını ve rated fsb çarpanını düşürmenini öneririm sadece fsb arttırmışsın ancak stabilite sağlanamayabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.