Şimdi Ara

işlemci öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 9 yıldır kullandığım p4 541 işlemcim artık chrome de 2. sekmeyi bile açamayacak duruma onun yerine 2. el bi işlemci almak istiyorum. İnternet'te 51tlye c2d e8300 işlemci buldum.http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/core-2duo-e8300-2-83-6mb-cash-1333-fsb-islemci-168665400 sizce bu işlemci nasıldır, alınır mı yoksa başka işlemci başka işlemci mi bakmalıyım? Önerileriniz nelerdir? Birde mevcut işlemcimin soğutucusu bu işlemciye uyar mı?

anakart: msi g41m p33 combo
    ram: 4GB patriot ddr3 1333mhz
    ekran kartı dahili

• almısken 4 cekırdek ıslemcı bakın q6600 en kotu 90 100 cıvarı satılıyor suankı sogutucunuzla kullanabılırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

almısken 4 cekırdek ıslemcı bakın q6600 en kotu 90 100 cıvarı satılıyor suankı sogutucunuzla kullanabılırsınız

4 çekirdek işlemcilere de baktım fakat bilgisayarı sadece internetde dolaşmak için kullandığımdan fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum
    yinede öneriniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanb.

quote:

almısken 4 cekırdek ıslemcı bakın q6600 en kotu 90 100 cıvarı satılıyor suankı sogutucunuzla kullanabılırsınız

4 çekirdek işlemcilere de baktım fakat bilgisayarı sadece internetde dolaşmak için kullandığımdan fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum

o zaman konu açmana gerek yok burası çocuk parkı değil adam sana cvp vermiş senin ne konuştuğundan ne sorduğundan haberin yok konu dışına uza dalga geçeceksen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanb.

quote:

kullanım şekliniz dediğiniz gibi ise baktığınız modeli alın,zaten ücretsiz kargo falan diyor,daha ucuzada gelmez..eski işlemcinin fanı uyar,takmadan önce macun sürersiniz yine
  • Alixpresste 10 15 dolara var e8500 vs ordanda alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplarınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.