Bildirim
İŞLEMCİ ÖNERİSİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Elinde anakart varsa ona göre bi dereğlendirme yapılır fakat anakart yoksa amd fx4100 + anakart + ram yapabilirsin. Bu sırf amd ekran kartın olduğundan dolayı değil istersen intel de kullanabilirsin. 7790 için fx 4100 yeterlidir yada i5 2300 felan da kullanabilirsin biraz daha performanslı olur. -
Hocam sistem bu AMD HD 7790 128Bit 2GB // Vengeance 4x2 Dualkit // Asus m5a97 Anakart // Amd Athlon x4 630 Processor // Xigmatek 80 450w PSU -
Öncelikle sistemi değiştirmenizi tavsiye ederim
Ama eğer sistem değişmeyecekse fx 8300 yada fx 6300 olabilir -
Ne gibi bi değişiklik hocam -
Kökten yeni bir sisteme geçin
Fx 8300 takarsanız sizi bir yere kadar götürür ama sonrası belirsiz
Ryzen yada kaby lake ye geçebilirsiniz -
Fraps kullandığım için işlemci gerekiyor pek ucuk bi şeye gerek yok -
Sizce intel mi amd mi almalıyım kayıtta fps düşmemesi için -
quote:
Orijinalden alıntı: myxella
Sizce intel mi amd mi almalıyım kayıtta fps düşmemesi için
Yukarda arkadaşın bahsettiği gibi 8300 alarak devam edebilirsin performansı seni üzmez. Anakartın güzel bir model. Fps düşme olayında da intel daha performanslı. Öncesinde Amd fx 4100 kullanıyordum aynı chipsetli bir anakartla sonrasında i5 2400 e geçtim performans farkını ciddi anlamda hissettirdi. Amd de fps drop olayı oldukça fazla intelde bu durumu yaşaman daha seyrek olur. -
8300 güzel işlemcidir alabilirsin ama ikinci el al. -
İntel ne önerirsiniz? -
elindeki anakarta intel takılmaz intel için komple sistem yenilemen lazım.o fiyat bandındada g4560 alabilirsin -
Kayıt için neden fraps kullanıyorsunuz? HD7790 AMD Crimson Relive sürücüyü destekliyor. Relive sürücü ile oyun içi video çekebilirsiniz. FPS de düşürmez.
Harici yazılım tavsiyesi istiyorsanız OBS Studio'yu öneririm. Ben de kullanıyorum. Ayarlamaları yapıyorum render yapmadan yüklüyorum. Çekim kalitesi de böyle: (kendi çekimim, fps'in düşük olduğuna bakmayınız normalde de böyle işlemci oyuna yetemiyor. Kaliteyi göstermek için veriyorum.)
https://www.youtube.com/watch?v=574GFcPfIX0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 26 Temmuz 2017; 13:51:16 > -
İntel i5 2. yada 3. nesil işlemciler işini görür. Mesela bütçe belirttiğin için söylüyorum i5 2400 ü 180 200 civarı alabilirsin anakartı da 100-130 arası kaliteli bişey seçebilirsin elindeki ramları kullanır anakartını satarsın yada biraz daha yukarı çıkabilirim dersen i5 2500K alıp Z serisi bir anakart ile oc yapabilirsin. Bu seri işlemciler işini fazlasıyla görecektir. -
quote:
Fazla masraf olmasın işlemci upgrade edeyim düşünceniz varsa fx 6100 veya fx 6300 200-250 TL arasına ikinci el bulabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: algoritma
quote:
Fazla masraf olmasın işlemci upgrade edeyim düşünceniz varsa fx 6100 veya fx 6300 200-250 TL arasına ikinci el bulabilirsiniz.
Aman hocam ne FX 6100'ü. -
Fx6300 işimi görür mü? -
Bende obs denedim ama görüntü baya pixel pixel anadolu oluyor uygun ayarların sssini filan atabilir misin? -
-
Çok teşekkür ettim hocam bu arada monitörüm 1600x900
Benzer içerikler
- en yüksek işlemci durumu kaç olmalı
- işlemci ghz arttırma
- tray işlemci nedir
- smt mode nedir
- matlab sistem gereksinimleri
- intel core ultra 9 285k
- ryzen 5 5600x3d
- amd en iyi işlemci
- ryzen 9000 serisi
- z890 anakart
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X