işlemcisı phenom x4 yukarıda belırtmiş. Durum normal değil aynı soğutucu ile boşta 15. Yükte 30gecmiyor. Ayrıca sogutucu fanı yan kapa bakıyor
quote:
Orijinalden alıntı: KEREM04283
işlemcisı phenom x4 yukarıda belırtmiş. Durum normal değil aynı soğutucu ile boşta 15. Yükte 30gecmiyor. Ayrıca sogutucu fanı yan kapa bakıyor
İşlemci modelini görmemişim kusura bakmayın arkadaşlar. Ben kendi laptopum için arctic cooling marka termal macun kullandım 5 C düşürdü ve şu an 65 C de oyun oynarken. Ama size tavsiyem fanı periyodik olarak temizlemeniz.
bu fanla bu işlemci o kadar ısınmaz fanı yanlış takmışsındır kesin
quote:
Orijinalden alıntı: Fugative
bu fanla bu işlemci o kadar ısınmaz fanı yanlış takmışsındır kesin
En az 5 kere değiştirdim montajı. Nerde yanlış var kardeş ya :S
işlemcin amd sanırım burdan öyle anlaşılıyor birinci. ikincisine gelirsek kasa içinde egzoz fan ve kasaya hava girişini sağlayan fanlardan varmı ? hava sürkülasyonu kesinlikle olmalı. işlemciye yakın olan arka taraftaki egzoz fan adından da anlaşılacağı gibi havayı dışarı itmesi hdd lerin önünde olan hdd lerinde havayı içeri çekmesi lazım.
AMD'nin P2 ailesi için 70 C oldukça yüksek bir değerdir. Fanları ve kasa hava sirkülasyonunu kontrol edin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme