Şimdi Ara

İşlemci seçimi için yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde; "Gigabyte GA-880GM-USB3 rev3.1" anakart, "8gb (4x4) Kingston DDR3 1333mhz" ram, "400Watt" powersupply ve "250gb 7200rpm" hdd bulunuyor.

Yüksek performans alabileceğim, bir işlemci almak istiyorum. Bulabildiğim üzere "AMD AM3 Phenom II / Athlon II" işlemciler uygunmuş ama nasıl bir performans elde ederim bilmiyorum. Bu konular da pek iyi değilim. Yardım etmenizi istiyorum.

• X6 1090T almanı öneririm ya da anakart ile birlikte işlemciyi değiştir mesela amd fx 6300 alabilirsin ama gerek yok o kadarda dediğim işlemci iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Markus Schulz -- 26 Mart 2013; 18:19:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet yasar

Merhaba arkadaşlar,

Elimde; "Gigabyte GA-880GM-USB3 rev3.1" anakart, "8gb (4x4) Kingston DDR3 1333mhz" ram, "400Watt" powersupply ve "250gb 7200rpm" hdd bulunuyor.

Yüksek performans alabileceğim, bir işlemci almak istiyorum. Bulabildiğim üzere "AMD AM3 Phenom II / Athlon II" işlemciler uygunmuş ama nasıl bir performans elde ederim bilmiyorum. Bu konular da pek iyi değilim. Yardım etmenizi istiyorum.

Sıfır Phenom II X4 965 düşünebilirsin, bulabilirsen X6 1090T-1100T süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

X6 1090T almanı öneririm ya da anakart ile birlikte işlemciyi değiştir mesela amd fx 6300 alabilirsin ama gerek yok o kadarda dediğim işlemci iyidir

Bir link rica edebilir miyim? acaba, ben satılan bir yer bulamadım.

Dediğinden farklı vatan ve bimeks'de bu ürün var; amd fx x6 6100

Bipnot: Bulunduğum şehir de bu iki mağaza var, internetten almak istemiyorum.

• quote:

quote:

X6 1090T almanı öneririm ya da anakart ile birlikte işlemciyi değiştir mesela amd fx 6300 alabilirsin ama gerek yok o kadarda dediğim işlemci iyidir

anakartın AM3+ destekliyor mu ki, bir sitesine gir araştır ona göre AMD FX serilerine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: ookami

quote:

quote:

anakartın AM3+ destekliyor mu ki, bir sitesine gir araştır ona göre AMD FX serilerine bak

ga-880gm-usb3 evet destekliyormuş

amd fx'ler uyabilir diyorsunuz o zaman, ama X6 1090T işlemciyi merak ettim sen ve @watkenaydu bunu önerdiniz...

• am3+ soket destekliyor anakartın

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3809#sp

http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=3809

1.nesil fx serisini destekliyor

6100 4100 alacağına

phenom x6 1090 - 1055t bulabilirsen daha iyi performans alırsın

• daha önce "amd fx 4100 quad-core 3,6" kullanmışlar, donmalar yaşanmış. orjinal 32bit vista ve korsan 64bit win8 ile kullanılmış yine fark eden bir şey olmamış...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ookami

quote:

quote:

ga-880gm-usb3 evet destekliyormuş

amd fx'ler uyabilir diyorsunuz o zaman, ama X6 1090T işlemciyi merak ettim sen ve @watkenaydu bunu önerdiniz...

uyuması çok güzel bir haber

2. elden bulabiliyorsanız mutlaka 1090T-1100T modellerine bakın çekirdekleri Bulldozer çekirdeklerinden daha güçlüdür. Olmadı ekonomik bir çözüm aranıyorsa FX 6200 modelini piyasada arayın saat hızı yüksek olduğundan güzel performans verebilir. 2. el FX 8150 de göz atabilirsiniz

• teşekkür ederim arkadaşlar, phenom x6 1090t-1100t yi bulmaya çalışacağım, bulamassam yeni nesillere bakacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.