Şimdi Ara

İşlemci Seçme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hdmi kablosunu ekran kartına takmanız lazım. Siz şuanda ekran kartını kullanmıyorsunuz onboard kullanıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemoric

Şu anda benim Gtx760 ekran kartım var ve düzgün çalışmıyor Cs Go-Lol gibi oyunlarda 20-30-40 fps en baba alıyor.İşlemcim Phenom II X4 850 ve araştırdıklarıma göre şu an mevcut işlemcim ekran kartını alamıyor.İşlemciyi değiştirir isem düzeleceğine inanıyorum eğer böyleyse ekran kartı vs. almıyacağım için bütçeyi işlemcide biraz arttırabilirim ve bu arada İ5 6400 de sanırım 2.7 Ghz var Ghz ne işime yarar hızıma etki eder mi ne biliyim halk arasında konuşulur ya bana kalırsa pek sıkıntı yapmaz ama korkuyor insan emin olamadan o kadar para vermeye ?

İ5 İn 6000 Serisi alacaksan anakartıda değişeceksen hem anakart hem ddr4 ram al tak.
  • Sen o kabloyu anakarta tak lol'de sıkıntı yaşamazsın şimdilik idare eder. Senin sistemi kim kurdu montajladı. Hemen çıkar onu hayatından :)

• Sanirim anakartta HDMI girisi yok.M5a87 ASUS modeli bu yuzden takamiyorum hiçbir şekilde.Ne yapmam lazimundefinedundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemoric -- 29 Mart 2016; 16:47:27 >
  • Kasanin resmini atmayi denedim de olmadı.Neyse işte benim HDMI kablosu ekran kartına takili pc dede gösteriyor takili diye fakat onboard falan ne bilmem yani en azindan anakarta takili olmadigini biliyorum ki zaten girisi yok :D @mertc

• Su anki islemckm boşta 70 derece

• cemoric kullanıcısına yanıt
    Tamam sıkıntı yok çaren işlemciyi değiştirmek.

• cemoric kullanıcısına yanıt
    Fan dönüyorsa macun kurumuştur.

• Her şey icin sagolun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.