Şimdi Ara

Islemci sıcaklıgı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklasık 2 gün önce yeni bir kasa topladim. İslemcim i7 6700 stock fan.
    Ana kart msi z170a gaming 3. Ekran karti msi gtx 1060.

Oyun oynadigim zaman islemcim max 77C gordu. Ana kartim 38C 45C arasi. Ekran kartim 65C sabit.

İslemcimin sıcaklıgı fazla olsugunu dusunuyorum kasamdaki hava sürkilasyonu yetersiz mi acaba cunku kasanin kapaklarini acinca sicaklik max 72C gordu genelde 65-70 arasi gidip geldi.

Kasam everest range-7 peak-650w
    On tarafinda bir tane blower fan arkada ise 1 tane egzos fan var.
     Islemci sıcaklıgı Islemci sıcaklıgı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aka1995 -- 11 Ağustos 2016; 15:07:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aka1995 A kullanıcısına yanıt
    77 dereceden çok bişey olmaz ama stok fan yerine şöyle f/p bir soğutucu alsanız. Cooler mater 212x yada evo gibi. O sisteme hem o kasa hemde stok soğutucu gitmemiş. Zaten soğutucuyu alınca ortalama 60 dan yukarı çıkmaz çok kasmadıkça :)

Edit: Usta o kadar para verip sisteme everest power ile mi kullanıyosunuz. Şimdi farkettim kasa neysede power sakat. O kadar para verdiğiniz sistemi o powera emanet etmeyin lütfen!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kioshi -- 11 Ağustos 2016; 15:23:31 >
  • Hangi marka kasa ve power onerirsin.
    350tl butcem var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aka1995 A kullanıcısına yanıt
    Kasa ve power kısmına bişey diyemem. Power ı yurt dışından getirirsen daha uyguna gelebilir.Power corsairin bu modeli var. Tabikide fiyat aralığında bir çok model var ama tercih meselesi. Kasa ise Darn N10 bu aralar baya tercih ediliyor. İçinde 5 fan ile ve fan kontrolcüyle geliyor. Artı plexi kapak flan hoş ve sade bir kasa. Şahsen kendi kasamı satıp almayı düşünüyorum. Zevkler tartışılmaz tabi :) Bu arada power konusunda ileriye yatırım yapmak istiyorsanız imkanlar doğrultusunda 750 lik power öneririm. Malum power bir kere alınır sağlam alınır

Kasa:http://www.teknobiyotik.com/dark-n10-usb-3-0-5-fanli-pencereli-bilgisayar-kasasi.html

Power:http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6818

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8320 icin anakart !!!!
    12 yıl önce açıldı
    İslemci sogutucusu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.