Şimdi Ara

İşlemci sıcaklığı kaç derece olmalı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aydinsukru

quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

quote:

Amd isinir derlerdi eskiden 80 derece biraz fazla degilmi havalar sicak ama 67-70 ustu baya yuksek

Valla hocam buralar yanıyor ondan olabilir mi? Oyunlarla ilgili olabilir diye düşünüyorum örneğin wolfensteinda 60 dereceden yukarı çıkmıyor işlemci sıcaklığı boşta 30 derece watch dogsta falan 80'i görüyor. stock fanlada kullanmıyorum. xigmatek red scorpion fanın adıda. Ama söylede düşünüyorum bu sıcaklık çok olsa ne bileyim anlık fps düşmeleri pc kapanmaları olur.

Watch dogs her yonden sorunluydu duzeltildimi sorunlar bilmiyorum sadece watchdogsta bu degerleri aliyorsan sıkıntı olacagini sanmiyorum bosta 30 yukte 60 bu havalarda gayet normal bence içinizi ferah tutun

Hocam witcher,thief,wolfenstein,ac4'de bu sıcaklığı almıyorum. Ama bf4de multiplayerda 80 görüyor yine. yani bir sıkıntı çıkacağını bende sanmıyorum şuan yazlıkta olduğum için fan alamıyorum zaten son bahara girdik sayılır diğer yaz gelmeden 2 fan daha alirim. bir 15-20 günden de sorun olmaz sanirim.

• jumong88 kullanıcısına yanıt
    Bf4 de bende diger oyunlara gore +8ila10 derece yuksek degerler aldim multide bazi haritalarda levolution devreye girdiginde islemcilere daha cok yuk biniyor diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 24 Ağustos 2014; 13:49:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bf4 de bende diger oyunlara gore +8ila10 derece yuksek degerler aldim multide bazi haritalarda levolution devreye girdiginde islemcilere daha cok yuk biniyor diye biliyorum

Tamamdir hocam mesajlarınız için teşekkür hatta size söylmek için girdim ac4 bütün grafikler açık 50 derece işlemcim. demekki bf ve watch dogsta bir şeyler var. @aydinsukru undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumong88 -- 24 Ağustos 2014; 13:53:10 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.