Şimdi Ara

İşlemci sıcaklığı normal mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.4 v da 3.95 ghz hızda phenom 2 kullanıyorum sıcaklık olarak 2 program indirdim fakat msi da hiç bi zaman 50 50 in altında değil acaba o ekran kartı sıcaklığı mı diyorum çünkü oyunda 70 derece oluyor bazen

fakat diğer core tempde max 60 62 falan yazıyor bu değerler normal mi ?

şuanüzerinde zalman cnps 11x performa işlemci soğutucu ve zalman zm stg2 termal macun var ve dün temizledim tekrar güzelce sürdüm taktım ama sıcaklıklar kafamı karıştırıyor voltaj yüskek geliyor desem voltajo 0.25 düşürsem bu sefer 3.9 da çalışmıyor önerilerinize açığım

• core temp değerleri işlemci için. msi afterburner ekran kartı
  • Hocam yaklaşık 10 dk dır gta 5 oynuyorum core temp de sıcaklık min 46 max 57 cpu 0 52 yazıyor bu değerler normal mi ? veya 60 dereceyi görse sıkıntı olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STRIX -- 18 Haziran 2015; 21:02:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STRIX

Hocam yaklaşık 10 dk dır gta 5 oynuyorum core temp de sıcaklık min 46 max 57 cpu 0 52 yazıyor bu değerler normal mi ? veya 60 dereceyi görse sıkıntı olur mu

hocam bu verdiğiniz değerler oyundaki değerler ise normal, hiçbir sıkıntı yok.
  • krmkkr kullanıcısına yanıt
    valla oyunda oynuyorum sıcaklıklar bu şekilde ama entresan bi şekilde ekran kartı hd 5670 sabit 30 fps de kalıyor ne işlemci % 50 yi geçiyor ne ekran kartı %90 92 hani darboğaz oluyor desem bu işlemci bu ekran kartını 3 tanede olsa darboğaz etmez ama sanırım oyunla alakalı ekran kartını frenliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STRIX -- 18 Haziran 2015; 21:19:03 >
  • STRIX S kullanıcısına yanıt
    hocam gta biraz sıkıntılı o konuda. hangi versiyonu yüklü? tam sürümünü hatırlamıyorum ama 30 fps kilidi vardı bir tanesinde. path ile düzeliyor olması lazım.
  • krmkkr kullanıcısına yanıt
    hocam ben satın almadım netten indirirdim rld crack var build 350 online 1.26 yazıyor sürümde ve yarım saattir takılmadan oynadım sıcaklık değerleri bu şekildeydi min 50 max 59 genel olarak 56 57 dereceydi bu normal mi ? 1.4 v 3.9 ghz için 3.95 de bi süre sonra hata verdi 3.9 a çektim şimdilik sıkıntı yok

birde hocam bu 30 fps olayını v sync ile çözdüm off half on seçenekleri vardı half de sabit 30 fps veriyor off da 37 40 arası on yaparsam 30 33 arası sizce hangisini yapıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STRIX -- 18 Haziran 2015; 22:01:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.