Şimdi Ara

işlemci sıcaklığınız kaç derece (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
5.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle arkadaşa helal olsun demek lazım işlemci soğutucusu stock haldeyken bu derecelerde ise kasayı buzla kapladı heralde:DKasa havalandırması iyiymiş yada oda 10 derecelerde fılan:)

bende 965BE kullanıyorum kasa havalandırmam ıyı ıslemci fanı thermaltake contac29 catı katı odam ve hamam modunda:)oda sıcaklıgı hakkında net bir şey soyleyemem ama 30-33 derece arası olabilir.Bosta 38 ile 40 arası yukte 54-55 civarında.
  • Amd phenom x4 B40 4. çekirdek açık Benimki 34-35 derece işlem altında maximum 44 derece hdd maximum 31 derece anakart maximum 35 derece sunbeam ccf 120 mm soğutucum var

fan 1300 rpm de
  • E4300 core 2 duo boşta 45-50 arası
  • [Alın beyler kimseye yalan borcum yok benim

işlemci sıcaklığınız kaç derece

Bu da boş hal de arkadaşlar

işlemci sıcaklığınız kaç derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haciragipdayi -- 13 Temmuz 2011; 20:29:36 >

• boşta 70 kullanırken 80 lerde ama daha hiç sorun çıkarmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

quote:

Orijinalden alıntı: Epicus

quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

b.e 955 stok fan kullaniyorum islemcim 30 derece cekirdekler 35 yuk altinda islemci 35 cekirdekler max 40 havalandirmasi iyi kasanin

yük altında stok fanla 35 derece nasıl oluyor bu sıcakta anlamadım? hwmonitör kur bakalım bi de prime 95(10dk) aç veya crysis (yarım saat) stok fan ile 40ı geçmiyorsa sen kutuplarda falan yaşıyor olmalısın

Katılıyorum, no ss no güven. Oda sıcaklığıda önemli.

Ssler geldi

@Braveheart

@pijjcory

@epicus

• BU şimdi tam yukteki halimi oluyor yani 5300rmp de 33 derece bosta yukte 5600 rpm de 37 derece:S yanı sızın stock fanınız 300rpm farkla manyak otesı bir performans verıyor
    o zaman bi arkadas demiş biz cidden bos yere para harcamısız!
    bildiğimiz tam yukten bahsedıyoruz dimi biz msn acıp nette video izlemekten değil aynı seyı konusuyoruz dimi?En kotu sistemi gercekten yoracak bir oyun acıp ss almak yada bench testi vs vs.
    Artı oda sıcaklıgındanda bahsettık bende klimamı acıp ıcerısını 20 derece altına ındırırsem mesela cok komik değerler ceker koyarım okudugunuzu ıyı anlayın bence birazda.

rica etsem 1 tane ss ide aynı sekilde prime 95 acık test ederken koyarsanız benim inanabilirliğim çok daha fazla artar böyle bir şeye hiç luzum yokken fazla iddaalaşmışsınız bu sebeple rica ediçem 5 dk arayla cektiğiniz sistemin durumunu anlamadıgımız 2 tane bosta cekilmiş resım olabilecek ss le size kapak olsun der gibi fazla iddalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pijjcory -- 13 Temmuz 2011; 21:47:05 >
  • Buda benden olsun. Muğlanın akşam saatinde havanın 32-33 derece olduğu zamanda koyuyorum resmi. normal öğle saatlerinde min. sıcaklık birazdaha yükseklerde oluyor. (Resimde high-low yerlerinin yer değiştirmesi gerekiyor programdan kaynaklanan bişey zaten sizde farkedeceksiniz) işlemciyi normalde 3.5 ghz de oc li kullanıyorum. Soğutucu thermalright MUX-120 Black akasa viper 12 cm fan var uzerinde 2. fan olarakta kutusundan cıkan fanı kullanıyorum. Program butun gun acıktı prime95 blend testindeki max sıcaklıktır programda gördüğünüz.

http://imageshack.us/photo/my-images/844/adszasdp.jpg/
  • quote:

Orijinalden alıntı: pijjcory

BU şimdi tam yukteki halimi oluyor yani 5300rmp de 33 derece bosta yukte 5600 rpm de 37 derece:S yanı sızın stock fanınız 300rpm farkla manyak otesı bir performans verıyor
    o zaman bi arkadas demiş biz cidden bos yere para harcamısız!
    bildiğimiz tam yukten bahsedıyoruz dimi biz msn acıp nette video izlemekten değil aynı seyı konusuyoruz dimi?En kotu sistemi gercekten yoracak bir oyun acıp ss almak yada bench testi vs vs.
    Artı oda sıcaklıgındanda bahsettık bende klimamı acıp ıcerısını 20 derece altına ındırırsem mesela cok komik değerler ceker koyarım okudugunuzu ıyı anlayın bence birazda.

rica etsem 1 tane ss ide aynı sekilde prime 95 acık test ederken koyarsanız benim inanabilirliğim çok daha fazla artar böyle bir şeye hiç luzum yokken fazla iddaalaşmışsınız bu sebeple rica ediçem 5 dk arayla cektiğiniz sistemin durumunu anlamadıgımız 2 tane bosta cekilmiş resım olabilecek ss le size kapak olsun der gibi fazla iddalı.

Pekala boş yere inatlaşmanın lüzumu yok windows saatine göre demişsiniz onun açıklamasını yapmayacağım büyük ihtimalle güler geçersiniz prime 95i indiriyorum sonuçları atarım buraya

• Arkadaşım bir türlü bulamadım dediğin programı indirdiklerimin hiçbirisi ya açılmadı ya da sorun oluştu win 7 64 bit kullanıyorum varsa elinde linki şeysi atarmısın pmden
  • pm attım
  •  işlemci sıcaklığınız kaç derece

Buyrun hocam siz haklıymışsınız tartışmaya girdiğim tüm arkadaşlardan özür diliyorum
  • estagfurullah kendı adıma ozurlukte bı durum yok sadece sıcaklık takıntısı olan biri olarak yıne kendı adıma sasırdım sonuclarınıza o kadar,sizde yuk altındaki değerlerinizi ogrenmıs oldunuz bu vesile ile.
  • Teşekkürler , iyi forumlar
  • arkadaslar burası aktif burda sorayım x3 720 2.8 ghz islemcimde red scorpion fan kullanıyorum islemciyi 3.4 ghz cıkardım voltaj oyundayken 1.44 ile 1.48 arasında degisiyor sıcaklıkda yükde 50 sizce normalmi oc yi gerimi alayım ?
  • o.c li haldeki işlemci yuk altında 50 derece gayette iyi bir ısı değeri sorun yoktur.
  • quote:

o.c li haldeki işlemci yuk altında 50 derece gayette iyi bir ısı değeri sorun yoktur.

yük hafif olabilir ondanmı (fm 2011 ) =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

quote:

o.c li haldeki işlemci yuk altında 50 derece gayette iyi bir ısı değeri sorun yoktur.

prime95 gibi testleri yap en az 1 saat kadar ve coretemp ile sıcakları kontrol et.
  • quote:

quote:

quote:

prime95 gibi testleri yap en az 1 saat kadar ve coretemp ile sıcakları kontrol et.

teşekkürler peki 1.48 voltaj fazlamı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler peki 1.48 voltaj fazlamı ?

Voltajı sen ayarlarsın, kendin bir stabil değer bulman lazım. Prime95 testinde anlarsın zaten 60 dereceyi geçerse yüksektir voltaj. Baktın 1 saatlik test sonunda hata vermiyor, voltajı düşürürsün tekrar testi yaparsın, en iyi değeri böyle böyle bulursun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.