Şimdi Ara

işlemci sıcaklığınız kaç derece (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
5.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 36 derece imzadaki sistem red scorpion 12cm soğutucu ile
  •  işlemci sıcaklığınız kaç derece

AMD X6 1090T, Akasa Venom
  • slm arkdslar;
    bende P4 3.0 HT işlemci war 3.38 de kullanıodm stock fanı ile 55-58 arsı oynuordu stock fanını ayagını kırdım temızledıkten sora gerı takarken. sonra xıgmatek apache fan aldım idare eder diye. fakat suan silkroad onlıne ve opera acık 60 c bosta 48 e kadar dusuor ama orjnal fanda 39 a kadar dusuordu. kasam Feelın yanında 22 cm fan war onunde we arkasında 12 cm lık fan war. fanı yanlıs takma ıhtımalım nedır taktıktan sora baktım kıpırdamıordu. alıkende nette baktım yorumlara herkes cok memnundu fandan. ?
    Aklınıza gelebılecek baska bı durum varmı yorumlarınızı beklıyorum ıyı forumlar
    P4 3.0 HT @3.38
    HD 5670 Sapphıre
    Kıngston 2gb (1+1)400 mhz
    600 wat xılence power supply
    Feel Feel the power series case.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __KITT__

slm arkdslar;
    bende P4 3.0 HT işlemci war 3.38 de kullanıodm stock fanı ile 55-58 arsı oynuordu stock fanını ayagını kırdım temızledıkten sora gerı takarken. sonra xıgmatek apache fan aldım idare eder diye. fakat suan silkroad onlıne ve opera acık 60 c bosta 48 e kadar dusuor ama orjnal fanda 39 a kadar dusuordu. kasam Feelın yanında 22 cm fan war onunde we arkasında 12 cm lık fan war. fanı yanlıs takma ıhtımalım nedır taktıktan sora baktım kıpırdamıordu. alıkende nette baktım yorumlara herkes cok memnundu fandan. ?
    Aklınıza gelebılecek baska bı durum varmı yorumlarınızı beklıyorum ıyı forumlar
    P4 3.0 HT @3.38
    HD 5670 Sapphıre
    Kıngston 2gb (1+1)400 mhz
    600 wat xılence power supply
    Feel Feel the power series case.

bağlantı kitini kontrol et tabaka cpu tam basmıyo olabilir

ya da

termal macunu takarken sıyırmışsındır ... termal macunuyenile ve direk sıyırmadan tak ..

2 koşulu kontrol et ısı derecenin düşürürsün bir sıkını yaşamassın

• bu fanla bu ısının normal olmadıgına hemfikiriz hocam yani ?
  • sun 65-75 arası seyır edıorm umarım yanar da peder yenıler pc yı
  • quote:

sun 65-75 arası seyır edıorm umarım yanar da peder yenıler pc yı

yanmasını istiyosan fanı sök termal macunu hem soğutucudan hemde işlemcinin üstünden sil bağla :D 3 güne kalmaz yakarsın işlemciyi :d
  • ben 2 senedır macunsuz kullanıodm zaten :D yanmıodu :D macunu yenı sogutucu alınca gorduk tanıdık cokda sevdık fakat bı işe yaramadı:D attıgım format la alakalı olabılır mı ? win 7 ultımate 32 bıt kullanıyorm . yıne aynısnı attım. yaz mevsımınde dahı 55-58 den fazla yukselmezdı ne oldu cpu ya yaw
  • quote:

ben 2 senedır macunsuz kullanıodm zaten :D yanmıodu :D macunu yenı sogutucu alınca gorduk tanıdık cokda sevdık fakat bı işe yaramadı:D attıgım format la alakalı olabılır mı ? win 7 ultımate 32 bıt kullanıyorm . yıne aynısnı attım. yaz mevsımınde dahı 55-58 den fazla yukselmezdı ne oldu cpu ya yaw

onda termal macun vardır olmadan sürekli kapanır zaten .. iletkenlik sağlıcak bir madde olmadığından soğuma %10 kadar iner ..

yeni soğutucunuzun bağlama kiti yanlış olabilir veya tam temas etmiyo olabilir ...

bağlama kitini kontrol edin termal macunu boşluk görünüyorsa hafif kalınlaştırın ...

sıcaklık değerliniz yaz aylarına ve kaç yıldır kullandığınıza göre yorumlayıp bir sıcaklık düşünün o rakam olması gereken yerde olur :d

milimetrik bir toz parçası bile soğutma oranını indirgiyebilir geçen benim laptop başıma geldi ..

kasanızı ve soğutucunuzu soğuk duş aldırın :D

eminim kendini göstericektir.

• wallahi sogutucu kit nini baska turlu oturtmaya calıstım olmadı :D standart fanın ayagı kırılmıstım baska bı fandan ayak taktm 0 gibi oldu onu taktım yıne 70 C yapabılecek bırsey kalmadı daha braz daha devam ederse böyle kapıya cıkarıp parcalıcam bayagı bı serınler :D çekiç murç değince,
  • Sotk fan core 2 duo e7300 masaustu 50 derece oyunda 38 bende anlamadim ama memnunum
  • Laptop 3 yıllık T8300 2.4GHZ oda sıcaklığı:32 derece(Bu saatte bile)
     işlemci sıcaklığınız kaç derece
  • oda sıcaklığı 30-31 derece.sistem imzamda

• Core 2 Duo E 4500 2.2 O.C ile 3.3 (voltaj 1.57) boşta 40-45 yükte 65-70. Sistemim imzamda yazılı.

Bu arada arkadaşlar amd nin işlemcileri daha az ısınıyor herhalde. yoksa amd nin ölçümümü farklı ne baya bi soguk görülüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 1 Ağustos 2011; 19:00:16 >
  • AMD Sempron 2.8 OC Stabil.

Açılış 40

Normal işlemler 42-44

Onboard kartla oyun altında maksimum 46

AMD Sempron diyip geçmiyelim...
  • İmzamdaki notebook

Sabahtan beri açık, 1saattir boşta (internet kullanımda)

• maksimum dğere IDM ile aynı anda 8 dosya indirirken ulaştı. belki daha fazla sıcaklığa da yükselebiliyrdur bilemiyorum.

• şu anda 29 derece. neden bu konuyu upladım çünkü az önce laptopun termal macununu yeniledim.
  • Boşta 60, Yükte 100.
  •  işlemci sıcaklığınız kaç derece

Normalde 3,5 Ghz işlemcim var kullananlar bilir Fx-6300' ü. Seidon 120M kullanıyorum. Oc'siz sıcaklığı autoda fan mode da min 12 derece max 30-32. Max' a alırsanız radyatör fanını 6 dereceye kadar düşebiliyor. Bu arada cift fan kullanıyorum radyatör bloğunda sandviç misali.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.