Evde 3D televizyona bağlayarak kullandığım bir bilgisayarım var. Bu bilgisayarla 3D iso film izliyorum.(bir nevi HTPC) Ama işlemcimin (Amd 955 Phenom II x4 black edition) stok fanı acyip ses yapıyor. Resmen film bitip ilgisayarı kapatınca başımın ağrıdıgını hissediyorum. Bu konuda bütcem sınırlı max verebilecegim rakam 80-90 lira bu paralara sessiz bir işlemci fanı tavsiyesi sizlerden ricam. Bide fansız olan bakır bloklar var onlardan alsam çokmu ısınır acaba yardımlarınızı bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: kiwkiw
Arkadaşlar merhaba;
Evde 3D televizyona bağlayarak kullandığım bir bilgisayarım var. Bu bilgisayarla 3D iso film izliyorum.(bir nevi HTPC) Ama işlemcimin (Amd 955 Phenom II x4 black edition) stok fanı acyip ses yapıyor. Resmen film bitip ilgisayarı kapatınca başımın ağrıdıgını hissediyorum. Bu konuda bütcem sınırlı max verebilecegim rakam 80-90 lira bu paralara sessiz bir işlemci fanı tavsiyesi sizlerden ricam. Bide fansız olan bakır bloklar var onlardan alsam çokmu ısınır acaba yardımlarınızı bekliyorum.
Değerli kardeşim bende amd nin 965 ni kullanıyorum.Stok fanının yüzünden çekmediğim kalmadı.Macho02 aldım bütün dertlerim bitti.Çok iyi bir işlemci soğutucusu.Eksen bilgisayardan aldım.15 gün önce çok sessiz bir o kadarda soğutuyor.Alırsan asla ve asla pişman olmayacağın bir soğutucu bütçeni zorlamanı ve fanı almanı şiddetle tavsiye ederim. http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95954
A.N.E.Y.H.
kullanıcısına yanıt
Abi dediğin gibi ama şöylede bişey var o zaman 100 daha verir Egreat R6S alır hiç bu işlerle uğraşmazdım zaten ben haftada iki film izliyebiliyorum ancak onun içinde 250-300 lira vermek istemiyorum bu yüzden bana sıkıntı çıkarmayacak sessiz (bu çok önemli) bi soğutucu bakıyorum yoksa media player alır işi bitirirdim. Daha hesaplı bir sogutucu bakıyorum. Ama soğutucu gerçekten çok güzelmiş