Bildirim
İşlemci soğutucum doğru yönemi bakıyor? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Corsair h80 tarzı soğutuculara kafa tutabilen soğutucu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: deathness666
Corsair h80 tarzı soğutuculara kafa tutabilen soğutucu.
Belli hocam 6 tane boru var. -
-
-
Kasa middle tower kardes ondandir
ahmet_ozblgn kardeşimin dediği herşey dogru.
Amd işlemci aparatı ve İşlemci sogutucusunun altındaki aparatın oturma yeri, dikey bir şekilde oldugundan.
Soğutucu ya yukarı ya aşağı bakmak zorunda kalıyor.
O dediğiniz gibi yapabilmemiz için Anakartın üstündeki 4 deliğin 90 derece dönmüş hali olması lazım, ki oda imkansız anakartı delemeyiz :D
Yorumlarınıza teşekkürler şuanda elveren koşullarda en iyi haliyle taktım zannedersem soğutucuyu
Biraz geç gördüm yorumlarınızı kusura bakmayın :) -
Beyler benim kasada önde bir adet 12 mm içeri arkada ve üstte birer tane 12 mm fan dışarı üfleyecek şekilde fan var. elimde fazladan 1 adet 12 mm fan daha var sizce bunu üste dışarı üfleyecek şekilde mi, yoksa yana takıp içeri şekilde mi takıyım? Yana takarsa ekran kartının üstünde geleceği için sıkıntı yaratır mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLOWDIVE -- 24 Ağustos 2015; 10:19:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheMuyu
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet_ozblgn
hocam bazi parcalari sökup montaji yaptim gercektende pc suan kararlilik testinde 51°yi gecmedi core lar 35°de
yardim eden tum donanim haber ailesine tesekkurler..
iyi olmuş
bu arada kasamı çok büyük anakartınız mı küçük anlayamadım :))
board küçük neredeyse fanın altında kaybolmuş.
-
Bana sorarsaniz kasanin icinde sicak havayi arttiran ekran karti islemci bunlar sicak havayi kasa icinde tutuyor bu sicak havayi disari en kisa yoldan guclu bir sekilde atmak lazmdir yanlism varsa arkadaslar duzeltsinler.kasanin ust kismina takacaginiz 2.fan kasa icindeki sicak havayi hizli ihtiva etmenize yardmci olacaktr.
quote:
Orijinalden alıntı: deathness666
Her iki şekilde de yanlış takılmış. CPU Fanı ramlere doğru bakmadı gerekiyor. Şimdi ekran kartının sıcaklığını içlemci çekecek. Öbür türlü de işlemcinin sıcaklığını ekran kartı çekecek.kasanın ön tarafından soğuk havayı çekip arkadan yada yukarıdan atması gerekiyor. Doğru hava sirkulasyonu budur.
katılıyorum bende o şekilde sikulasyonumu yapıorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X