Şimdi Ara

işlemci soğutucusu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben şimdi bilgisayar toplamak istiyorum. ve anakartımda "Foxconn G41MXE" buna uygun birde işlemci alacağım oda "Intel Dual Core E5500 2.80 GHz 800MHz 2MB 775p" buraya kadar her şey güzelde bundan sonra bu işlemciye soğutucu gerekiyor oda "coler master a91" bunu alıcaktım birde baktımki işlemcini özelliklerine "fan" var diyor bu ne fanıdır soğutucu ile birliktemi yoksa ayrımı onu anlamadım birde eğer ayrı ise işelmci ile fan, soğutucu aldığımda anakarta nasıl uyduracağım :) :) orasını çözemedim işlemciye uydurdum ama anakarta nasıl uyduracağım yada intel bir güzellik yapıp o işlemciyle fan ddiği soğutucuyuda yolluyormu :) biraz karıştıam idare edin sorularım olacak daha :)....

• Aldığınız e5500ün içinden soğutucu çıkıyor ayrıca fan almanıza gerek yok.
    Eğer overclock yapacaksanız(işlemci hızınızı yükseltecekseniz) ayrıca fan alabilirsiniz ama kutu içerisinden çıkan soğutucuda 3.6ghz ye kadar sorunsuz çalışıyor.
  • çok teşekkür ederim birde bu işlemci ve soğutucusu anakarta uyarmı işlemci uyarda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcteacher55

çok teşekkür ederim birde bu işlemci ve soğutucusu anakarta uyarmı işlemci uyarda :)

"Foxconn G41MXE" anakartınız lga775 soket destekli bir anakart, e5500 işlemcide lga775 soketli bir işlemci, dolayısıyla kutu içerisiden çıkan soğutucuda lga775 soket için üretilmiş durumda. Yani birlikte kullanabilirsiniz.

Hayırlı olsun şimdiden yeni işlemciniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 6 Şubat 2011; 0:43:40 >
  • yardımlarınız ve bilgilerniz için teşekkür ederim..
  • bütçenizi 180-200 tl yapmaya çalışın 2. el bir Q6600 alın değiştirdiğinize değsin eğer o işlemciyi alırsanız pek bira faydası olmayacak
  • amd sistem toplamanı tavsiye ederim. 3 çekirdekli ddr-3 sistem toplayabilirsin hemen hemen aynı fiyata. üstelik lga 775 in geleceği olmadığı gibi mevcut işlemci fiyatları da duşmuyor ama alacağın amd anakart ile X6 1090T işlemcisine kadar kullanabilirsin ileride.
  • Çardakçı'ya sonuna kadar katılıyorum...Hem aynı paraya amd den daha iyi bir işlemci alabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.