Şimdi Ara

İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU ÖNERİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    80° islemcinin ömrunu kisaltir sizinde soylesiginiz gbi haklisiniz cok sakıncalı
     İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU ÖNERİSİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ahmet_ozblgn A kullanıcısına yanıt
    Sizin değerler oldukça güzel nazar değmesin :) iyiakşamlar

• Birsey sormak istiyorum base clock(mhz) 200mhz yerine 215 mhz
    carpan kilidi 21X
    Bu normalmidir yoksa base clock u 200mhz yapip 200mhz X23 yapsam dahami mantikli olur islemciye en iyi olan hangisidir ? tesekkrler

• ahmet_ozblgn A kullanıcısına yanıt
    Benim forumda okudugum kadarıyla base clock ile yapılan overclock daha performanslıymış çünkü aynı zamanda anakart ve ramler de daha hızlı calisiyormuş tabi base clock ile oynadığınizda ramleri de hizasirtmis oluyorsunuz oyüzden onlara da ayar cekmek gerekiyor.Fakat nedense ben sadece çarpan kilidi ile oc yapabiliyorum base clock ile oynayinca bilgisayar acilirken işlemci hızı 0 görünüyor ve açılmıyor o yüzden ben çarpan kilidini değiştirerek oc yapıyorum.Test sonuçları ve windows puanlamasına baktığımda da performansın arttığını görebiliyorum.4,5mhz için çarpanı direkt 22,50 yapabilirsiniz baseclocka dokunmak istemezseniz.

• Ramlerim sogutuculu isinma sorunu yokta windows ram testinde yukselme olacakmi bi test edicem simdi yorumunuz icin tesekkurler

• böösqe kullanıcısına yanıt
    ben kullanıyorum 2 yıldır sorunsuz ve serin..başarılı bir sogutucu birde lga 2011 de takmasıda gayet pratik..
  • Aldınız mı soğutucuları memnun musunuz?Öneri vermeye gerek kalmamış sanırım hayırlı olsun. =)
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Evet aldim tesekkur ederim başta sıcaklıktan hiç memnun değildim boşta 40 derece civarı çalıştığı icin.Meğer anakart voltajı otomatik olarak 1,375 veriyormus.Ben 1,272 olarak ayarladim ve sonuç yaz aylarında olmamıza rağmen muazzam.27-28 derece 4.1-4.2mhzde kullanıyorum.Yani memnunum sagolun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.