Şimdi Ara

İşlemci Soğutucusu Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, FX 8350 işlemcim için aşağıdaki kıstaslara uygun bir işlemci soğutucusu tavsiyesi rica ediyorum;

-Anakart çıkarılmadan monte edilebilen türden,

- Fiyatta abartı olmayan

- Önceliği soğutmadan ziyade sessizlik olan bir soğutucu. (Sessizliğin öncelikli olmasının nedeni Hız aşırtma (O.C) ile pek aram olmadığından dolayıdır.

İşlemci zorlanmayacağı için işin soğutucu kısmının çok da önemli olmadığını düşünüyorum.Şu anda anakartın (ASUS M5A99X) EPU yazılımı ile fan sesini genelde kontrol altında tutabiliyorum ama yine de bilgisayar açılırken veya işlemci fanı normal hızda çalışırken ses sinir edici bir hal alabiliyor. : )

Ekleme: Bir yerlerde "Esasında 8350'nin soğutucusunun hiç de fena olmadığını ve fanının değiştirildiği takdirde ses sorununun halledildiğini" okumuştum. Bu seçenek hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar???

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thyke.mc -- 17 Şubat 2014; 11:27:02 >

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87727762 bu işini görür stok fanla uğraşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo006 -- 17 Şubat 2014; 11:52:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• memo006@ teşekkür ederim yalnız, anakart montajı ile uğraşmak istemediğimi belirtmiştim : )

Iron Mask@ teşekkürler üstat, AKASA X4 benim aradığım kriterleri karşılıyor gibi. Zaten incelemesini de aynen benim aradığım kriterleri karşılayan bir cümle ile bitirmişler.

Ramleri bu tip bir soğutucu değiştirme ihtimaline karşılık düşük profilli olanlarından almıştım.

Teşekkürler.

@memo006 @Iron Mask

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thyke.mc -- 17 Şubat 2014; 16:47:22 >
  • akasa x4 kullanmış biri olarak tavsiyem coolermaster t4 alman. x4 pc boşta iken doğru sesi çıkmıyor ama yük altında stok fan sesini aratmıyor. hiç bulaşmayın derim.
  • Cm t4 bazı anakartlarda ram yuvalarınıdan 1-2 tanesini uçuruyor haberiniz olsun (low profil diye tabir edilen küçük soğutuculu ramlerde sorun yok)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cpu,ram,anakart tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    işlemci tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.