Şimdi Ara

İŞLEMCİ SÜREKLİ DEĞİŞİYOR (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar benim büyük bir sıkıntım var bilgisayar görev yöneticisini izlediğimde cpu %80 100 90 70 felan bunun kaynagını bulamıyorum
    adw,malware,aimbit gibi programlarla tarattım bi 2 şey buldu 1 tanede trojan buldu sildim vs vs görev yöneticisinde cpu harcayan programları
    baktıgım zaman bu sürekli değişiyor ; adobe creative,antivirüs essential, sistem kesintileri, skype, işlemci kullanıyor kullanmadığım halde
    ve bu sürekli değişiyor mesela skype 0,3 kullanıyorsa 1 2 sanıye sonra 0 kullanıyor 1 sanıye sonra tekrar yükseliyor. saçma gelicek ama
    çalışan programları baktıgım zamanda görev yöneticisi %30 felan oluyor mobil pubg oynamaya calıştıgım zaman nedense %100 oluyor bilgisayar
    sistemim iyi bundan 3 hafta öncesine kadar böyle bir sorun yoktu. bir program indirmiştim ve reklam trojan gibi birşeydi boşluguma denk geldi yükledim antivürüs kullanmıyorum egolu olmak değilde az çok biliyorum indirdiğim programları ama bu boşluğuma denk geldi demekki bundan sonra kullanmak gerekiyormuş.

şimdi arkadaşlar sizden yardım bekliyorum lütfen yardımcı olun..

İŞLEMCİ SÜREKLİ DEĞİŞİYOR (ACİL)İŞLEMCİ SÜREKLİ DEĞİŞİYOR (ACİL)İŞLEMCİ SÜREKLİ DEĞİŞİYOR (ACİL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuafadam yonetici -- 8 Nisan 2019; 13:1:21 >

• GÜNCEL ARKADAŞLAR YARDIMM
  • format atın hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ustam formatlık bir durum olduğunu pek sanmıyorum hemen de formata başvurmak istemiyorum başka çözüm yolu yokmudur?
  • Tuafadam yonetici T kullanıcısına yanıt
    hocam bilgisayara trojan felan bulastimi silmekde pek bi ise yaramıyor kendimden bildiğim icin söylüyorum, belliki arka planda calisan bir şeyler var ve bu virus bulaşmasiyla başlamış en temizi format aklıma dahada başka bir şey gelmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deep14100 kullanıcısına yanıt
    doğrudur katılıyorum. ama hdd çok büyük dosyalarım var bunları yedeklemeye kalksam bana lazım olanı en az 300 400 gb kadar. bunları yedekleyemem sanırım yenı hdd alma vaktı geldı :( veya önerebileceğin başka anti virüs programı varmı sağlam olan?
  • Combofix tarzı güvenli modda temizlik yapabileceğiniz birşey lazım size.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakart çok geç açılıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tunyukuk kullanıcısına yanıt
    önerin nedir hocam?
  • Tuafadam yonetici T kullanıcısına yanıt
    Combofix sitesinde bir kaç öneri var güncel sistemler için. Onları inceleyin bence. Ben kullanmadım net bir fikir beyan edemiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Malwarebytes
    Hitmanpro
    Zemana antimalware free
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.