Şimdi Ara

işlemci tavsiyesi (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende ki pcnin özellikleri bu şekilde

• Asus Ank Amd 940 M2N DDR2 16x S/GL
    • Amd Athlon 940 Pin 3500(2.2Ghz) 64 Bit
    • Kingston 3Gb DDR2 Ram
    • GeForce 9500GT 1GB Ek.

Maddiyatın kısıtlı olmasında dolayı pcnin oyunlarda biraz daha kasılmasını önlemek için işlemci takviyesi yapmak istiyorum bunun için

• AMD Athlon II X2 240 (2.8GHz) 2MB (AM3 938Pin)

bu işlemci benim anakartıma uyum sağlar mı bide performası nasıl etkiler...

Cevaplarınız için tşk ederim

• Bu yazdığın işlemci bu anakarta uymaz. Bütçeni verebilirsen bi işlemci yazabilirim sana.
  • önerin için saol ben satıcıya bunu sorduğumda uyar dedi
    150tl ye kadar ayırabilirim tavsiyeni bekliyorum...
  • arkadaşım biraz beklersen intelin açıklamasında işlemci fiyatlarının düşeceği yazıyordu belki kendine göre bir işlemci bulursun
  • anakart modelin tam olarak asus m2n ise anakartın güncel amd işlemcilerin hiçbirini desteklemiyor..
    soket olarak uyar ama anakartın işlemci destek listesinde yok..
    bu da bios olarak desteklenmediğini gösterir..
    o nedenle işlemci değiştireceksen anakart da değiştirmen gerekli..

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=74PPQIiEejvuIiHv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 21 Temmuz 2010; 10:24:58 >
  • Bence sen makinayı komple değiştir. Uğraşma bu işlerle
  • tam olarak anakartım bu
     işlemci tavsiyesi (yardım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram önerisi acil
    5 yıl önce açıldı
    İşlemci değişimi yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu anakarta yeni nesil amd işlemciler uymaz ayrıca yazdığın işlemcide uymaz senin mutlaka yeni bir sistem yapman lazım pcden memnun değilsen
  • AMD 64 athlon x2 logosu var kutunun üzerinde bunlarda yok mu şu an piyasada
  • athlon 2 x2 dememiş athlon x2 demiş yani bunu:
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1967
    3.2GHz e de oc çekersen performans patlaması yaşarsın dersem inanma ama elindekine göre baya farkeder.
  • bu cevap beni sevindirdi tşk ederim yalnız bu kesin uyar mı
    bide daha yakın bi yerde istanbulda bulamaz mıyız...
  • öncelikle iyi forumlar dilerim arkadaşlar, iyigünler, benimde az önceki arkadaş gibi profesyonel bir tavsiyeye ihtiyacım var,anakart işlemci uyumluluğu ile ilgili,kısıtlı bir bütçem oldugu için vereceğiniz tavsiyelerde benim için çok önemli olucak arkadaşlar,kısaca bilgi vereyim

anakart: asus m2a-vm green 690g chipset am2 taban
    işlemci:amd 4000+ windsor(tek çekirdek) 2,6 ghz
    ram:kingston 2gb ddr 800
    vga : ati 4830 512 mb

hdd:160 + 80 gb

burda arkadaşlar ben işlmecimi çift çekirdek yada daha fazlasına geçirebilmeyi düsünüyorum,geçenlerde google da arattığım bir başlıkta am2 tabanlı anakartların 940 pin olduğu için am3 tabanlı (939 pin sanırım onlar) işlemcileri kabul ettiğini söylüyordu. benim burda kesin emin olmak istediğim bilgi bu ya 940 pin x2 6000+ gibi bir işlemci bulucam yada am3 tabanına gecicem fakat anakartı değiştirmicem arkadaşlar sadece rem ile biraz daha desteklicem sistemi ekran kartıda yeterli olduğı için oyun moyun masa üstü işlemlerde beni idare edecektir diye umuyorum.evet bu işlemciler için ne söyleyebilirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

• arkadşlar ayrıca forum kullanmayı beceremediğim için bu sayfayı tekrar bulamazsam diye email adresimi de vereyim bluebunch@hotmail.com arkadaşlar,daha forum kullanmayı daha seri hale getiremedim ama bu bi kaç gün içersinde işlemci alacagım için tavsiyeoleriniz cidden önemli yer tutacaktır benim için şimdiden çok çok teşekkürler.
  • herneyse arkadaslar mesaj atan olmamıs sanırım bu topik kapanmış bende aradığımı buldum bu süre içersinde iyi forumlar sizlere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.