Size ikitane işlemci sorucam bitanesi komşumuz olan abi var senelerdir tanıyor benim ben oyun filan oynamıyorum sana işlemcimi verim ben oyun oynuyorum diye vermek istedi ben internette takılıyorum pek oturmuyorum leptopum var dedi
Bu benim işlemcim dual Core 2 e6800
Buda komşumun işlemcisi bana vericeği:intel Core quad q8400
Sizce hangisi daha iyidir değiştirimmi bu ay r9 270 ekran kartı alıcam hangisi daha performans veriri bu ekran kartında
Cevaplarınızı bekliyorum Sizin cevaplarınıza göre değiştiricem bilgisiyardan baya anlıyorum ama bu dual core serisinden anlamıyorum bitek
selected34
kullanıcısına yanıt
AMD Phenom II x4 955/965 işlemciler için üst sınır AMD r9 270x/280 derken siz Q8400 'ün yanına R9 270x takacaksınız. Durum epey kuşkulu, Phenom II 2 x4 955'in müadili Q9650 ve ilk nesil i5 ailesi diyebiliriz. Monitör çözünürlüğünüz nedir? Ben olsam o işlemciye GTX 750 ti üzerini takmazdım.
ekranım aoc 1920 x 1080 diye biliyorum ama suan model filan bilmiyorum hatırladıgım kadarıyla buydu çözünürlük ama nekadarda olsa Q8400 daha iyi demi e6800den diye düşünüyorum
selected34
kullanıcısına yanıt
1080p olması iyi ve tabi ki Q8400 daha iyi. Lakin R9 270x'in gerçek performansını alamazsınız... İşlemciye overclock yapıp biraz toparlarsınız ama bence en dengeli kart GTX 750 ti olur o sisteme veya AMD R7 360. Yine de karar sizin, hevesinizi kırmış olmayayım.
q8400 bariz daha iyi fakat r9 270 fazla benim görüşüm bu
Zaten 2ay sonra filanda işlemci anakart alıcam i5 6nesile filan geçmeyi düşünüyorum bu biraz kendimi tatmin etmek için kullanıyorum anlicağınız fazl kullanmicam bu işlemciyle bana bu halde gta5 orta ortanın bi üstünde açsa yeter çok yüksek bir performans beklemiyorum yani
selected34
kullanıcısına yanıt
Ehh sistem yenileme planı varsa alın kullanın, hayırlı olsun.
işlemcide ekran kartıda uyumsuz olur 2 sinide alma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme