Şimdi Ara

İşlemci Testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,çin malı tabletime android marketteki sistem testlerinden bazılarını uyguladım.1.5 ghz denilen işlemci bütün testlerde 1.2 çıktı.Açtım baktım vıa8850 işlemci var ve araştırdığım kadarıyla 1.5 ghzişlemcili.Acaba çakma olabilir mi?Ben bu işten çok kıllandım..

• quote:

Orijinalden alıntı: arizonadream

Arkadaşlar,çin malı tabletime android marketteki sistem testlerinden bazılarını uyguladım.1.5 ghz denilen işlemci bütün testlerde 1.2 çıktı.Açtım baktım vıa8850 işlemci var ve araştırdığım kadarıyla 1.5 ghzişlemcili.Acaba çakma olabilir mi?Ben bu işten çok kıllandım..

Bildiğim kadarı ile hız Cpu ve Gpu'nun toplamı olarak veriliyor.Özellikle Çin menşeili tabletlerin birçoğunun satış sayfalarında Cpu 1.2 + Gpu 350 mhz olarak veriliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobZombie92

quote:

Orijinalden alıntı: arizonadream

Arkadaşlar,çin malı tabletime android marketteki sistem testlerinden bazılarını uyguladım.1.5 ghz denilen işlemci bütün testlerde 1.2 çıktı.Açtım baktım vıa8850 işlemci var ve araştırdığım kadarıyla 1.5 ghzişlemcili.Acaba çakma olabilir mi?Ben bu işten çok kıllandım..

Bildiğim kadarı ile hız Cpu ve Gpu'nun toplamı olarak veriliyor.Özellikle Çin menşeili tabletlerin birçoğunun satış sayfalarında Cpu 1.2 + Gpu 350 mhz olarak veriliyordu.

Sağol arkadaşım verdiğin bilgiler için.Yani androsensor gibi uygulamalarla sadece cpu hızını ölçebildiğimiz için 1.2 Ghz gözüküyor değil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GPU ve CPU test sonuçlarım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.