Bildirim
İşlemci uyumu hakkında
Kioxia EXCERIA microSD 64 GB Hafıza Kartı, UHS1 R100 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B088X252DK
4 yıl önce paylaşıldı
Camper Erkek Drift-k100876 Spor ayakkabı : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B09NQH44ZY
2 ay önce paylaşıldı
Gigabyte Aero 14 Oled BMF-H2TRBB3SH i7-13620H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 14" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/gigabyte-aero-14-oled-bmf-h2trbb3sh-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-14-w11h-dizustu-bilgisayar-53726405?magaza=ebrarbilgisayar
3 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Her laptopda işlemci değişikliği olmaz aldığınız yeri arayıp öğrenebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
düşük ihtimal.
quote:
Orijinalden alıntı: Chosniel_TR
Her laptopda işlemci değişikliği olmaz aldığınız yeri arayıp öğrenebilirsiniz
Nası yani ? Soket ve çipsete falan bakılıyordu sanırım.Acer aspire 5742G acer yetkili servisinde falan söylerlermi ?
Hocam masaüstü bilgisayar değil bu soketine bakıp işlemci değiştiremezsiniz laptopların çoğunda işlemci anakarta gömülüdür yani çıkartılamaz veya değiştirilemez işlemci değiştirme ihtimaliniz çok ama çok düşük aldığınız yere sorabilirsiniz veya markanın yetkili servisine sorabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Chosniel_TR
Hocam masaüstü bilgisayar değil bu soketine bakıp işlemci değiştiremezsiniz laptopların çoğunda işlemci anakarta gömülüdür yani çıkartılamaz veya değiştirilemez işlemci değiştirme ihtimaliniz çok ama çok düşük aldığınız yere sorabilirsiniz veya markanın yetkili servisine sorabilirsiniz
Peki ram ?
Ram degisimi yapabilirsiniz,mobil islemci bulmak bir tarafa dursun zaten islemci degisikligine ender modeller izin veriyor.
HP Pavilion DV 6000 laptobumun Core 2 Duo T7100 işlemcisini T7800'e yükselttim. Ama sistem hala T7100 olarak görüyor. Yardımcı olur musunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: TZSM
HP Pavilion DV 6000 laptobumun Core 2 Duo T7100 işlemcisini T7800'e yükselttim. Ama sistem hala T7100 olarak görüyor. Yardımcı olur musunuz?
bios 7100'u tanisa yeter diye yazildiysa 7800'u tanimiyor olabilir ne olarak gordugu degil nasil performans aldigin onemli 7100 yazmasi etikette kaliyor hiz farki gorduysen ugrasma ama aletin guncel biosu varsa mumkunse anlayan bir servise yaptirirsan gorebilir 7800 diye.7100 7800 arasinda pek hiz farki olmamasi lazim ghz farki vardir sadece onu da anlayabilmen icin islemci testi yapman lazim ya da win7 kullaniyorsan derecelendirme testinde biraz oynayabilir. -
Hızda değişme var hocam. Hwinfo programında T7800 görüyor ama frekans 2.60 olması gerekirken 1.99'un üstüne çıkmadı. Windows 8 kullanıyorum sistem derecelendirmesi yükseldi
Paylaş -
quote:
Hızda değişme var hocam. Hwinfo programında T7800 görüyor ama frekans 2.60 olması gerekirken 1.99'un üstüne çıkmadı. Windows 8 kullanıyorum sistem derecelendirmesi yükseldi
Paylaş
bios eski ve 7100'e gore cikariyorsa hizi o yuzden 2.60 olmamis olabilir bios guncelleme isini bir arastir netten var mi yenisi ya da en son cikanin tarihi ne?biosa gir en bastaki menu olabilir bios tarihi yazar.iki islemci arasinda sadece ghz degil cache farki da varsa ondan hizlanma olmustur onun icin biosa gerek yok cunku ama 600mhz 600 mhz'dir biosla ugrastigina deger.olmadi yerel notebook servis veren bir bilgisayarciya gotur goster o yapsin bios isini. -
Bios güncellemesi windows vista için vardı. yine de araştırıyım hocam teşekkürler
Edit : BIOS güncellemesini yaptım normale döndü. Derecelendirme biraz daha yükseldi, hız 2,8 GHz'e kadar çıkıyor .Yardımlarınız için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TZSM -- 13 Kasım 2013; 6:02:04 > -
quote:
Bios güncellemesi windows vista için vardı. yine de araştırıyım hocam teşekkürler
Edit : BIOS güncellemesini yaptım normale döndü. Derecelendirme biraz daha yükseldi, hız 2,8 GHz'e kadar çıkıyor .Yardımlarınız için teşekkürler.
rica ederim kolayca cozmene sevindim.windows derecelendirme cok onemli degil 1.99'dan 2.8'e ciktiysa farki gorursun islemci gerektiren durumlarda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X