Şimdi Ara

İşlemci ve DDR2 ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda yazan sistemim için tavsiye istiyorum . Ekran kartını değiştirmeden işlemci değiştirmekle gözle görülür performans artışı yaşarmıyım . İşlemci güzel aslında ama DDR2 den sıkıntılıyım .

Gigabyte EP45-UD3LR
    E8400 3.0 @ 3.6 GHZ
    Kingston 1066 mhz 4 gb
    xfx 6850 black edition çift fan

Ben bunu gskill cl6 4 gb 1600 ram , msi p67 c45 anakart ve 2500k ile değiştirmek istiyorum . veya ivy bridge çıktığında eşdeğer bir sistemle ...

Oyun tabanlı sistem olucak . Ekran kartını değiştirmeyeceğim daha yeni çünkü .

Tavsiyelerinizi bekliyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: ykanat

Arkadaşlar aşağıda yazan sistemim için tavsiye istiyorum . Ekran kartını değiştirmeden işlemci değiştirmekle gözle görülür performans artışı yaşarmıyım . İşlemci güzel aslında ama DDR2 den sıkıntılıyım .

Gigabyte EP45-UD3LR
    E8400 3.0 @ 3.6 GHZ
    Kingston 1066 mhz 4 gb

Ben bunu gskill cl6 4 gb 1600 ram , msi p67 c45 anakart ve 2500k ile değiştirmek istiyorum . veya ivy bridge çıktığında eşdeğer bir sistemle ...

OC'lu kullanıyorsun zaten işlemcini. Oyunlarda fark çok az olur. Bence sistemin gayet iyi ve dengeli. İleride komple sistem yenilemesine gidebilirsin. Şu an bir değişiklik yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramptha

quote:

Orijinalden alıntı: ykanat

Arkadaşlar aşağıda yazan sistemim için tavsiye istiyorum . Ekran kartını değiştirmeden işlemci değiştirmekle gözle görülür performans artışı yaşarmıyım . İşlemci güzel aslında ama DDR2 den sıkıntılıyım .

Gigabyte EP45-UD3LR
    E8400 3.0 @ 3.6 GHZ
    Kingston 1066 mhz 4 gb

OC'lu kullanıyorsun zaten işlemcini. Oyunlarda fark çok az olur. Bence sistemin gayet iyi ve dengeli. İleride komple sistem yenilemesine gidebilirsin. Şu an bir değişiklik yapma.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler biraz daha bekleyeyim o zaman haswell de soket değişiyo zaten . onu bekleyeyim. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykanat -- 10 Aralık 2011; 12:54:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.