Şimdi Ara

İşlemci yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Laptobumun işlemci hızını ve açılış hızını gösteren bir resim koyuyorum.Sizce işlemcim turboboostu desteklemiyor mu niye bu kadar geç açılıyor olabilir ?(everesde destekliyor ama etkin değil yazısı çıktı)(siteden aldıgım bi program 89 saniye diyo.Lenovo 32 saniye hesapladı nası iştir bu :DTeşekkürler...

bu resimde destekliyor fakat etkin değil diyor
     İşlemci yardım

https://store.donanimhaber.com/83/d2/fc/83d2fc86ef87869df5c657fcda75139b.jpg

İşlemci yardım

https://store.donanimhaber.com/dc/bc/98/dcbc98a23d8778f14c955e4d452c358f.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan5499 -- 13 Nisan 2013; 23:22:48 >

• Hocam öncelikle şu arkaplanı değiştirirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanbey1

Hocam öncelikle şu arkaplanı değiştirirmisiniz

Görünce ben dicektim. Arkaplandan diğer pencerelere bakamadım ki . Ole ekran mı olur dostum dışarı çıksan zombie sanarsın milleti
  • Gerçekten arkaplandan ne yazdığını falan anlayamadım
  • Çözüm yollarınızı ve önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum...
    Teşekkürler
  • Biostan turbo boost ozelligi kapatilmis olabilir. Diger turlu islemci destekleyipte windowsa yuklenmemesi yada etkin degil demesi olmaz.
  • Biosu az çok kurcaladım fakat turbo boost ayarını göremedim ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci değişimi yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan5499

Biosu az çok kurcaladım fakat turbo boost ayarını göremedim ..

Guc planını dengeli yap. Sonra da cpu z yı aç. Maaaustune gel hiçbirşey yapma bekle birkaçsaniye ve arkaplandada program çalışmasın pek. Sonra işlemci kullanan bir programı tıkla veya f5 e basılı tut masaustundeyken bu arada cpu z ye bak işlemci hızı ve çarpanında değişiklik oluyor mu? Ordan takıp et bence en emın gozunle gordgunde emın olursun.

Ha bır de bootracer dıye basıt küçük bşr program var onunla ç bılgısayarını bir onu yukle. Sonucu merk edıyrum buradan bildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_mania -- 17 Mayıs 2013; 3:25:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğin programı farklı sitelerden indirmeyi denedim fakat hepsinde virüs buldu o yüzden kullanamadım :D
    dediğin gibi yaptım 2,5 den yukarı gitmiyor işlemci hızı (cpu-z ile test ettim)...
  • Hocam o arkaplan ne öyle ya
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.