Şimdi Ara

İşlemci Zorlanmaya Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sorun 2 gün önce ortaya çıktı. Bilgisayarda kullanmadığım uygulama ve dosyalarla ilgili, boşuna yük olmasın diye, biraz bakım yaptım. Yanlış bir şey silmediğime eminim. Biraz vakit geçtikten sonra, "HP Support Assistant" hata vermeye (Çalışmayı durdurdu.) başladı. Onu kaldırıp, güncel olarak yenisini indirip, kurdum. Yine açılmadı. Malware ve Avast ile defalarca taradım. Sadece 1 tane zararlı buldu ve sildim. Değişen bir şey olmadı. Şimdi, oyunlara girdiğimde bir süre sonra kasıyor, daha çok kasıyor, ses cızırdamaya başlıyor ve oyun sonunda donuyor. Bu işlemciden dolayı oluyor, biliyorum. Fakat işlemciyi bu kadar zorlayan ne? Önceden hiç böyle olmazdı. Sadece bir internet sayfası açıyorum ve bütün işlemci çekirdekleri %50'lere çıkıyor. Görev yöneticisinde pek bir şey göremedim. İnternette gözle görülür bir yavaşlama var. Virüs belirtileri gibi geldi bana ama hiç bulamadım. Son olarak da, biraz önce görüp şok olduğum manzara şu: (kırmızı ile işaretlendi.)

İlgilenirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackFendeR -- 8 Şubat 2015; 15:03:10 >

• Önemli dosyalarin yoksa format at düzelecek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgin için teşekkür ederim ama önemli dosyalarım var. O yüzden formata fazla sıcak bakmıyorum. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackFendeR

İlgin için teşekkür ederim ama önemli dosyalarım var. O yüzden formata fazla sıcak bakmıyorum. Teşekkür ederim.

Önemli dosyalarını yedekleyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli dosyalarını büyük ihtimal sistemin C ve D sürücülerinden oluşuyordur.Windows C de olur zaten.Formatı da oraya atacaksın.Önemli dosyaların D de kalabilir silinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackFendeR

Merhaba arkadaşlar. Sorun 2 gün önce ortaya çıktı. Bilgisayarda kullanmadığım uygulama ve dosyalarla ilgili, boşuna yük olmasın diye, biraz bakım yaptım. Yanlış bir şey silmediğime eminim. Biraz vakit geçtikten sonra, "HP Support Assistant" hata vermeye (Çalışmayı durdurdu.) başladı. Onu kaldırıp, güncel olarak yenisini indirip, kurdum. Yine açılmadı. Malware ve Avast ile defalarca taradım. Sadece 1 tane zararlı buldu ve sildim. Değişen bir şey olmadı. Şimdi, oyunlara girdiğimde bir süre sonra kasıyor, daha çok kasıyor, ses cızırdamaya başlıyor ve oyun sonunda donuyor. Bu işlemciden dolayı oluyor, biliyorum. Fakat işlemciyi bu kadar zorlayan ne? Önceden hiç böyle olmazdı. Sadece bir internet sayfası açıyorum ve bütün işlemci çekirdekleri %50'lere çıkıyor. Görev yöneticisinde pek bir şey göremedim. İnternette gözle görülür bir yavaşlama var. Virüs belirtileri gibi geldi bana ama hiç bulamadım. Son olarak da, biraz önce görüp şok olduğum manzara şu: (kırmızı ile işaretlendi.)

İlgilenirseniz çok sevinirim.

RESİMDEKİ OLAY NE ZAMANDIR VAR? FORMAT ATMAN LAZIM..FLASH BELLEK İLE ONEMLİ DOSYALARINI ALABİLİRSİN.

• Sistem geri yüklemeyi dene.
  • 1 haftaya yakın, yaklaşık 4-5 gündür var. Geri yükleme yaptım, sonuç değişmedi. Yok mudur bunun formatsız bir yolu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.