Şimdi Ara

İşlemciden Anlayan Baksın(intel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2. pc için İşlemci alıcamda uygunmu değilmi öğrenebilcek varmı acaba,
    PC:Samsung Dizüstü model:NP300E5E,
    Alacağım İşlemci:İntel Core i5 430M Processor işlemci
    Uyarmı Bu İşlemci ?
    Edit:İşlemciyi dün sipariş ettim eğer uymuyorsa iptal ettirebilirim şimdiden teşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aşkın_3434 -- 15 Eylül 2015; 2:33:23 >

• yokmu anlayan :(
  • Şu anda kullandığın işlemcinin tam adını yazarmısın (i5 3230m mesela benimki modelini ver)
  • Laptopun işlemciler anakarta gömülü olarak geliyor diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhaNNNNNNNNN26

Şu anda kullandığın işlemcinin tam adını yazarmısın (i5 3230m mesela benimki modelini ver)

intel celeron yazıyor

• İşlemci değiştirilebiliyorda arkadaş modeli eksik yazmış sadece bu kısımla farklı farklı modelleri çıkıyor amd işlemcilisi bile çıktı
    bekle bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuhaNNNNNNNNN26 -- 15 Eylül 2015; 8:55:23 >
  • quote:

İşlemci değiştirilebiliyorda arkadaş modeli eksik yazmış sadece bu kısımla farklı farklı modelleri çıkıyor amd işlemcilisi bile çıktı
    bekle bakıyorum

bakdığın için teşekürler, model aynı o şekil yazıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pekte bişey anladığım söylenemez ama sanırım uyumlu değil i5 430m g1 soket seninki ise bga1023
  • quote:

Pekte bişey anladığım söylenemez ama sanırım uyumlu değil i5 430m g1 soket seninki ise bga1023

hayret işlmeci 2010 da çıkmış benim leptop da 2013 de :S neyse teşekürler yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aşkın_3434
    hayret işlmeci 2010 da çıkmış benim leptop da 2013 de :S neyse teşekürler yinede

Zamanla bir alakası yok
    2010da üretilmiş fm2 soketli bir işlemciyi 2013te üretilmiş am3 soketli anakarta takamazsın
  • soketleri bile farklı. Olmaz iptal et siparişi. Hemde senin işlemci gömülü yani çıkmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.