Bildirim
İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU] (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Fx 6300 4.5 Ghz (OC)
i7 4710MQ 3.5 Ghz (Tabiki Stok)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .M.S.A. -- 21 Ağustos 2015; 0:00:48 >
-
-
www.overclock.netIntel Skylake Owner's Club - Page 20 - Overclock.net - An Overclocking Communityhttp://www.overclock.net/t/1568663/intel-skylake-owners-club/190
-
-
arkadaslar cagri atip sonuc gosteriyorsunuz elleriniz dert gormesin hani sanmayin ki ilgilenmiyorum bakiyorum kac olmus diye ve birinci mesaja tasiyacam bu sonuclari ama biraz daha gelsin diye bekliyorum.islemci bolumundeyken ilgi iyiydi burada akmasa da damliyor ama 1.74 versiyonu cikar bir farklilik gorursek cagri ile daha once sonuc gosterenleri cagiririz sıkıntı yok. -
g3258 için görsel atacak var mı merak ettim açıkçası -
quote:
Orijinalden alıntı: mBenJi
g3258 için görsel atacak var mı merak ettim açıkçası
gorsel atan yok ama 1500/1500 yazmis bir arkadas mantikli geldi tek cekirdek guclu olabilir ama demek ki o model de tek coklu cekirdek ayriminda sapitanlardan.belki yeni surumde duzeltirler kimi duzgun aliyor ayni seri baska islemci kotu aliyor neden etkileniyor anlayamadim ki.. -
-
-
erim77
buyrun buyrun kendi basliginiz gibi ekleyin sonuc.:)
ZiveR
skylake sonucumuz da oldu sonunda.islemci yuksek mhz icin cok voltaj mi istiyor?yabanci forumdan alinan resimde 4.2 icin baya dusuk voltaj verilmisken 4.5 ghz icin baya voltaj verdiginizi goruyorum tabi intel icin yuksek bu voltaj yoksa amd icin degil.bu durumda 5 ghz gormez bu islemci diyebilir miyiz?yine de 4.5 ghz'de 4790k'nin 5 ghz multi sonucunu gecmissiniz bir de 5 ghz olsa cilgin olurdu. -
Merhaba,
Öncelikle uyarın için teşekkür ederim fakat birçok işlemci kullandığım için hangi işlemci için hangi değerlerde voltaj kullanmam gerektiğini biliyorum . 4.2Ghz dediğin zaten turbo boost hızı, kullanıcının herhangi bir şekilde voltaj ile oynamasına gerek kalmıyor. 4.3 - 4.5GHZ için ise 1.35 ila 1.425v arasında kullanabilenler var. Tabi ki bu voltaj değerleri sadece basit testlerden geçebilmek değil, tamamen stabiliteyi sağlamak amaçlı.
Günlük kullanımda 5Ghz kullanılabilecek işlemci ciddi anlamda zor ama rahatlıkla 4.5-4.6Ghz kullanılabiliyor. İyi sayılabilecekler 4.7-4.8Ghz. Ben şuanda 1.376v ile 4.6Ghz günlük stabiliteyi sağladım, İlerliyen zamanlarda çıkacak bios'lar ile daha da yukarı çıkılabilir.
http://i.hizliresim.com/PoDgmN.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 27 Ağustos 2015; 0:24:58 >
-
-
XEON E5450 - STOCK 3.0 GHZ
THE SİNGLE THREAD : 861
THE MULTİ THREAD : 2513
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bunun gibi resim uzerine kurulu basliklarda site sunucusunun ucmasi hic iyi olmuyor ilk ve ikinci sayfada bazi sonuclar ucmus.ilk sayfa onemli degil ilk mesajda var zaten ilk sayfa ama keske sayfa dolsun da oyle yazayim yapmasaymisim.
arkadaslar resim sorun oluyorsa yazi ile yazin editleyin 2. sayfadaki mesajlarinizi da ekleyelim ilk mesaja sonuc geldikce. -
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
bunun gibi resim uzerine kurulu basliklarda site sunucusunun ucmasi hic iyi olmuyor ilk ve ikinci sayfada bazi sonuclar ucmus.ilk sayfa onemli degil ilk mesajda var zaten ilk sayfa ama keske sayfa dolsun da oyle yazayim yapmasaymisim.
arkadaslar resim sorun oluyorsa yazi ile yazin editleyin 2. sayfadaki mesajlarinizi da ekleyelim ilk mesaja sonuc geldikce.
linklerde görünüyor hocam
https://store.donanimhaber.com/d0/5e/65/D05E6529F3680DF4FF7227CDC6D4456C.jpg
https://store.donanimhaber.com/2a/05/71/2A05715FBB36C7A6995F51C4B0DE8678.jpg
-
tamamdir hallettim.butun sonuclar ilk mesajda ama bundan sonrasi icin sadece resim degil de yazi da olsa iyi olur. -
-
eklendi.840'in ozelligi athlon gibi L3 cachesinin olmamasi ama puanda bir fark olmamis normal phenomII gibi sonuc almis ve tekrar soyleyelim bence komut setleri ile alakali bir durum var eski islemcileri sevmiyor test.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X