Şimdi Ara

İşlemcim çok soğuk Yardım Lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gözü toprağa bakıyor diyorlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olum benim leptop 40C de çalışıyor chrome da seninki 40 C bile fazla öle iyi bir işlemci bile değil
    umarım yakında değiştirirsin
  • buda kanıtı olsun yiğen
     İşlemcim çok soğuk Yardım Lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsdesF

quote:

Orijinalden alıntı: INCOMING

Hocam size arkadaşla bir anımızı anlatayım. Arkadaş ben gelmeden önce işlemci fanı soketini nasıl taktıysa ters takmış. Oyuna girelim demiştik. Msi afterburner felan yükledik. Oyunda baktık 21 derece. Ekran kartı driver yüklü olmadığı için kenarlar dışardaydı ve ekran bulanıktı. Ve birden pc kapandı. Bastık tuşa açılmadı. Fişi çıkarıp bekledik. Daha sonra anladıkki o gördüğümüz 121 derece imiş. Arkadaş direk masayı can havliyle kendine çekip arkadaki fişi çekti. Daha sonra anakartı kontrol ettiğimizde fan soketini fark ettik yeniden takıp oyuna girdik.

Buda benim bir anımdır.

Yapmayin allah askina yaklasik 1 ay daha bu islemciyi kullanmak zorundayim suanki butcemle iyi bir islemci almam mumkun degil korkutmayin beni Yaptigim isten dolayi bilgisayarla cok yakinim bu yuzden bilgisayarima zarar gelmemesi lazim laptop var ama hicbir zaman masaustu kadar hizli olmuyor maalesef

Neyse artik biraz beklesin bakiyim zaten oyle ayda yilda bir oyun aciyorum oynamam olur biter

Hocam eğer soğuksa hiçbir sorun çıkmaz merak etmeyin. Eğer kasma vb. Varsa hallederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: azrailkere

olum benim leptop 40C de çalışıyor chrome da seninki 40 C bile fazla öle iyi bir işlemci bile değil
    umarım yakında değiştirirsin

Yalnız siz chrome diyorsunuz ben assassins creed 4 high ayarlar diyorum 30 dakika diyorum

• Soguk soguk takilin g2xxx serisi az guc ceken islemcidir isinmamasi normal.
  • akvaryum ısıtıcılarından kasaya bi tane takmalısın
  • Kasanın yanına elektrikli ısıtıcı tak.
  • bırak soğuk kalsın ne güzel işte
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.