Şimdi Ara

İşlemcim neden düşük fps veriyor ? PassMark Low

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben eski bir işlemciye sahibim işlemcimi boost yaparak geliştirdim ama daha düşük özelliklerdeki şlemcilere kıyasla kötü PassMark  puanı alıyor

İşlemcim FX 6100 4.2 GHZ

Karşılaştırdığım işlemci i5-3470

sonuçlar bunlar ama i5 daha çok fps veriyo

https://www.epey.com/islemci/karsilastir/118307-118386/amd-fx-6100_intel-core-i5-3470/

bu konuya bir açıklık istyiyorum işlemci hakkında vidyolar izledim ama neye göre daha iyi analyamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoneStratic -- 10 Ocak 2022; 15:17:11 >

• Epey bir karsilastirma sitesi degildir. Dünyaya bir yarari olmayan bir sitedir. Kapatilsa hayatimizdan hic bir sey eksilmeyecegi gibi, sizin gibi arkadaslarin kafasini karistirmayarak burda konu acmalarina mani olacaktir. Yani dolayısıyla faydasi bile olacaktir. FX 6100, i5 3470 ten kötü bir islemci cünkü... i5 in 4 tane güclü cekirdegi varken fx 6100 ün 6 tane daha gücsüz cekirdegi var, seklinde kafanizida fazla karistirmadan aciklayabiliriz. Fx in tek cekirdek performansi ile i5 in ki bir degil. I5 3470 islemcisine sahibim, photoshop, autocad, sizi üzmeyecek kadar performansi var. Güncel oyunlarda tabi ki yetersiz kaliyor. Fx islemcisi her iki cekirdek 1 adet L1 ve L2 cache i paylasiyor, yani tam olarak 6 cekirdekte sayilmazlar. Performansa baktigimizda da biri 4 cekirdek digeri 3 cekirdek gibi sonuclar cikabilir, bu da dogaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 10 Ocak 2022; 16:15:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İyi Sistem Düşük Fps
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.